Истина или не ! В Австралия забраниха секса между министри и сътрудници

Истина или не ! В Австралия забраниха секса между министри и сътрудници

Секса между министри
Австралийският премиер Малкълм Търнбул забрани сексуалните отношения между министри и сътрудниците им.
Това след разкритието, че вицепремиерът Барнаби Джойс е имал извънбрачна връзка с медийната си съветничка. Търнбул определи действията на Джойс като “потресаващо грешно решение”.

Скандалът предизвика смут в правителството и обтегна отношенията в коалицията между Австралийската либерална партия на Търнбул и “Националистите” на Джойс.

Министър-председателят не уволни своя заместник – подобен ход би застрашил крехкото мнозинство на правителството. Търнбул обаче каза, че скандалът е наложил промени в правилата за поведение на министрите, и обяви нови стандарти, сходни с приетите миналата седмица от американския Конгрес.

“През 2018 г. не е приемливо министър да има сексуални отношения с някой, който работи за него. Това е много лоша практика на работното място. А всеки знае, че от това не произтича нищо добро”, заяви той.

“Министрите, независимо дали са женени, или не, не трябва да влизат в сексуални отношения със сътрудниците. Подобни действия ще представляват нарушение на стандартите”, каза Търнбул и заяви, че промените влизат в сила от днес.

Тази седмица на Джойс му се наложи публично да се извини на съпругата си, семейството, избирателите и бившата си сътрудничка Вики Кампиън, която е бременна от него, след като беше подложен на продължителна медийна атака.

Той също така беше разкритикуван, че е използвал, без да плаща наем, апартамент, предложен му от негов богат приятел, и за уреждане на любовницата си на високоплатени правителствени длъжности извън неговия ресор.
Източник:dir.bg

Все пак в България не е така – сексът от министрите продължава и то над цялата ни нация ! Независимо дали Вие се занимават с политика или не те се занимават с Вас! Та и сексът между министрите с Вас е като джендърите уж го няма, ама не е така! И така сексът с министри е задължителен у нас ! Но процесът е еднопосочен – само те нас!

Коментар: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност