Фалшива новини или не? Червената армия идва!

Фалшива новини или не? Червената армия идва!


Червената армия идва
Фалшива новина, това онова и така БТВ и ГЕРБ се надпреварват да си заработят грандовете като обвиняват всички медии, които не им слугуват във фалшиви новини да създават такива и после ги коментират в ефира като втълпяват, вменяват и интриги създават !

Ето ви една фалшива новина, която е най-големият кошмар за Цветанов и всички соросоиди в страната ни !
Кръговрата на живота е помлял не една власт в историята примери много, но и модели на това !

Да вземе в предвид например как тези всичките в дясното пространство и тези в лявото, които забравиха произхода си Български, които забравиха, че властта им е дадено от народа и пак той може да им я отнеме ! Да вземем една хипотетична постановка, която може да се разиграе !

Българският народ се вдига срещу продажните ни политици и всички, които са работели в своята угода, а не за народа са арестувани !Червената армия идва
Не говорим да бъдат разстреляни както е било едно време !
Арестувани са и в ход са стотици хиляди народни дела по градове и села и пълна национализация на имуществото им, а те в затвора !

Заради масовите безредици в страната Румен Радев става главнокомандващ и армията гарантира редът в страната !
Всичките арестувани са натикани по затвори и лагери ! Вместо да строим лагери за мигранти даваме им шанс да се върнат по родните си места и така всичките фургони и лагери за временно настаняване ще приютят всички психодесни, соросоиди и умни, и красиви от митингуващите до тролските отряди на Цветанов и потресаващата мрежа !Червената армия идва

Ето работна ръка, която да започне да изгражда всичко разрушено за последните 27 години !
Връщаме контролът над Българската земя и всички концесии се развалят, връщаме думата НАРОДНА в името на България и всички договори и заеми се обявяват за унищожени!
Европа и Америка ни поставят в изолация ! Започва един дълъг период на преговаряне как ще се връщат старите заеми откраднати от групировката ГЕРБ ! Създават се отдели на външно и вътрешно разузнаване !Червената армия идва

Издирват се офшорките на политиците заграбили държавните пари и след издаден съдебен акт в България се започва процедура по прехвърляне на сметки, авоари някъде и доброволно срещу подпис като се дава шанс, който дари своето заграбено да запази 10 % и децата му и семейството му да бъдат спасени в чужбина с остатъците !Червената армия идва
Така след като ГЕРБ крадат по 10 милиарда на година само с парите им можем да върнем заемите на страната ни и да се купят суровини и машини и да започне развиването на нашата икономика !
Икономика, която да може да облече всички, земеделие, което може да нахрани всички !
Промишленост, която може да задоволи всичките ни нужди !Червената армия идва

Връща се казармата и армията се модернизира !
Валери Симеонов е зачислен в трудовите отряди, които ще изграждат великата граница, с която той ще се гордее до краят на животът си !
Отхвърляне на санкциите и започваме сериозно сътрудничество с Русия за газ и ресурси в замяна на консерви и водка !Червената армия идва
Цигарената промишленост на Булгартабак излиза на китайските и руските пазари така България връща икономическата си мощ ! Народна Република България става народна и свободна от МВФ и Световната Банка и всички лостове за натиск от запада са отхвърлени !
Стотици хиляди ще работят да строят пътища и магистрали, заводи и огради! Тези, които 20 години стачкуват по площади днес ще строят магистрали !Червената армия идва

Само така за 5 години ще можем да достигнем една силна икономическа страна и сериозна средна класа !
5 години са достатъчни плодовете на градините, лозята и на трайните насаждения да започнат да дават плодовете на народната любов и толкова е нужно да се планира и престукториа икономиката ни !Червената армия идва

На Българските плажове ще почиват българи по линия на заводи и предприятия ! В страната ни между вътрешното потребление ще се завъртат стотици милиарди и ще си остават в страната ни !
Но този път за всички ще има, ще има и излишък, а него ще продаваме !

От това ги страх всички родоотстъпници от това и заради страховете на шепа безродници държавата ни остана без род, а родината ни се превърна в територия !
Безплатно качествено образование и здравеопазване ! Безплатно ток и парно, и газ, всичко това може да се плати само със златото, което ще добиваме – нашето !

Залесяване на терени и край с пръскането над небето ни като няма да лети кой да е !
Край с вирусите и болестите, за всяка болест има лек !
Ако народният съд дойде това е възможно, но народният съд сме ние не политиците, не партиите, а ние хората !

Властта произлиза от народа затова махнаха думата народ и станахме хора, а сега и хора не сме вече !
Време е да върнем страната на хората, а тя да бъде майка родина не територия подвластна на малцина !

Дали революцията ще е червена или не зависи от народа, но едно е ясно, че трябва да се вдигнем всички без цвят и религия, без различия, без капка страх да си върнем България незабавно, защото губим я с всеки изминал час! Искате реформа в съдебната система, ще я имате !
Търсят се доброволци, сподели на стената си, ако си готов да участваш !
Тази новина е фалшива като не цели гняв и насаждане на омраза, но може да бъде истинска !

Този сайт не съществува и се извиняваме на Корнелия Нинова за това, че използвахме нейно изображение, но така е с националното освобождение не знаеш къде може да те постави съдбата !

Аз лично бих поставил Цветанов до стената – в ъгъла, а ти ?
Всички имена, лица и събития са измислени и всяко съвпадение е случайно или пък не !
Интернет не съществува, но гневът в хората е истински !

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.