Тя лъже! Бъчварова безбожно нагла +ВИДЕО

Тя лъже! Бъчварова безбожно нагла +ВИДЕО Стефан Пройнов


Вижте колко нагли са от ГЕРБ и по-точно Бъчварова! Тук става дума за Интеграция на идващите у нас!
Интеграция или по-точно дезинтеграция на нация !
Бъчварова не веднъж заяви по медиите, че „ще ги интегрираме за две години“, но сигурно както ромите бяха интегрирани!

Какво виждаме – гняв, ярост, бяс и неконтролиране на тялото и така се показа истинската същност и омраза към коренното население на България!

Наричащо се Българи, които постоянно напускат страната ни, бягайки да търсят по-добри условия на живот, но според Бъчварова тя държавата не ги пращала навън, ами те така сами решили да избягат!
Но къде е държавата ни след като не подсигурява дори елементарни условия на съществуване у нас на коренното населения, но пък за идващите у нас се полагат супер луксозни условия като на три звезден хотел!

Така да си дойдем на думата за тези идващи те не бягат от война, те идват от страни, в които икономическите условия не са добри, те там не са се интегрирали, че тук ли?
Прави впечатление, че на нас КОРЕННИТЕ ЖИТЕЛИ ни се прави вменение, че сме с номадски произход, а едва ли това е повече от нагло!
Прави впечатление, че се прикрива истинският въпрос, че се подменя населението на страната ни в културен, религиозен, генетичен и етнически смисъл!

А от ГЕРБ явно разсъждават така ние сме лошият материал, които те не искат в страната ни!
Вижте как гневно реагира Бъчварова и това показва, че тя дълбоко в себе си вярва в думите си и отношението към лошият материал за който първи Борисов заговори!
„Гледам и не вярвам на очите си“ са култовите думи на един професор, но и аз така гледам и не вярвам на очите си колко антибългарско е отношението на един бивш министър отговаряш за именно за правата, свободите и спокойствието на Българският народ!

Но с такава мотивация няма да има интеграция, а дезинтеграция и така ще ни претопят и които оцелее като при индианците може би в резервати, егати !
Нужни са ни фалшиви новини за да показват истинските лица на лъжливите фалшиви политици ! Бог да пази България до денят на народният съд !

Иначе интеграцията може би е изглеждала просто така:

Ние от fakenews.bg предоставяме право на отговор на Бъчварова или позорно да си мълчи!

А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ОТ КЪДЕ СА ДОШЛИ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност