Той лъже! Внимание! Фалшива новина

Той лъже! Внимание! Фалшива новина

ВНИМАНИЕ! ФАЛШИВА НОВИНА
Президентът усеща, че не е желан на европейската сцена и изпитва завист, заяви Цветан Цветанов

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов разкритикува пред БНТ президента Румен Радев, че не е взел отношение след изказването на депутата от БСП Иво Христов, който обяви, че 80% от българите са дебили. Бившият вътрешен министър припомни, че народният представител на левицата беше част от инициативния комитет, който издигна Радев на изборите за държавен глава.

Цветанов допълни, че реакция от президента не е имало и след предложението на депутата от БСП Александър Паунов да се направи референдум дали България да продължи да бъде част от Европейския съюз. По думите на зам.-председателя на ГЕРБ някой се опитва да отклони страната от европейския ѝ път.

“Президентът усеща, че не е така желан на европейската сцена. Това води до завист, която е недопустима за държавник. Отдавам действията му на това, че не е този фактор, който е очаквал да бъде”, каза още Цветанов, като добави, че не може след всяка интервю на Радев управляващите да обясняват какво е искал да каже.

Той уточни, че Иво Христов е в противоречие със себе си в последните 20 години, след като е бил е в младежкото СДС и е бил част от правния отдел в парламента, който е подкрепил приватизацията. Именно заради това според него трябва да падне давността за разследване на приватизацията.

“Нещата са сериозни. Много за тези, които се облагодетелстваха и след това станаха морални съдници. Трябва да са ясни виновните лица за случилото се по време на прехода”, допълни Цветанов.

Той каза още, че не вярва тримата издирвани за обори на банкомати да се укриват дълго време. Според него “тяхната мисия е невъзможна – да останат да живеят спокойно при тази ситуация”.

Източник: dnevnik.bg

Истината е, че комплексарят Гаргамел не може да преглътне загубата от Румен Радев !
И не спря повече от половин година да обвинява фалшивите новини, че те били причината за загубата му в личен план като изборната машина на ГЕРБ ! Истината е, че близо 320 000 от електорат на ГЕРБ гласуваха за Румен Радев, а не за крокодила на ГЕРБ !
Така тяхното травеститско предложение бе разчетено като унижение от цялото дясно пространство гласува за Левият кандидат, защото кандидатурата на ГЕРБ бе унизителна за цялата ни нация!
Та соросоидните медии и манипулаторът Гаргамел не спират да подронват авторитета на Генерал Радев и България ! Тук става въпрос за комплексарят и неговото ЕГО, които са в ущърб на имиджа на България !
Та ние ще позволим ли това антибългарско отношение? Опитаха се да унизят Бокова, а сега Румен Радев е на прицел на Гаргамел !

Отклонява се вниманието на обществото от истинските проблеми на нацията и се говори за проблемите на Гаргамел и неговата депутатска банда да омаскарят Генерала!
Този субект създава само противопоставяне в страната, а Радев е Обединителят и това побърква физкултурният комплексар !
Румен Радев е легитимно избран Президент на България, а Гаргамел е манипулирано избран депутат и не му е нито от ранга, нито от нивото да прави коментари за Радев !
Но той си позволява да прави коментари, да дава оценки и дори да налага своето мнение над обществото !

Време е един самозабравил се субект да бъде поставен на мястото си и няма как един физкултурник да се надбягва с пилот на самолет ! Едно е да си завършил училище за психично болни деца в Карлуково, а друго е да си завършил:
През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково.
По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. По време на обучението си за офицер е приет в БКП, което тогава е задължително условие. Остава в партията до деполитизацията на Въоръжените сили през 1991 г. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушения колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Владее български, английски, руски и немски език. А Гаргамел владее езикът на омразата и противопоставянето !

1987 – 1988 г. – младши пилот в 15-ти изтребителен авиополк
– Равнец 1989 – 1990 г. – заместник-командир на звено в 15-ти изтребителен авиополк
– Равнец 1990 – 1994 г. – командир на звено в 15-ти изтребителен авиополк
– Равнец 1996 – 1998 г. – командир на ескадрила Миг-29 в 5-та изтребителна авиобаза
– Равнец 1998 – 1999 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 5-та изтребителна авиобаза
– Равнец 1999 – 2000 г. – заместник-командир по летателната подготовка на 3-та изтребителна авиобаза
– Граф Игнатиево 2000 г. – изследване на ПВО на Република България – НАТО, Брюксел 2000 – 2002 г.
– началник щаб на 3-та изтребителна авиобаза
– Граф Игнатиево 2003 – 2005 г. – началник щаб на 3-та изтребителна авиобаза
– Граф Игнатиево 2005 – 2009 г. – командир на 3-та изтребителна авиобаза
– Граф Игнатиево 2009 – 2014 г. – заместник-командир на Военновъздушните сили 2014 – 2016 г.
– командир на Военновъздушните сили! Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола

Та няма база за сравнение и това, че комплексарят има соросоидна трибуна не го прави ни най-малко достоен да говори за Радев!
Някога в Комунизма първият мъж в държавата имаше приказка: ”Всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола“!
Особено ако е и крастава !
Явно жабата не си знае мястото и само кряка и е време да защитим президента на цяла България!
Аз харесвам Румен Радев, а ти ?

СПОДЕЛИ НА СТЕНАТ СИ, АКО ПОДКРЕПЯШ РУМЕН РАДЕВ !
Да спасим честа на България !

Този сайт не съществува и Цветан Цветанов е най компетентният по всички въпроси в страната! 

От : fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност