Под лупа: БСП пуснаха Анита Мейзер от затвора !

Под лупа: БСП пуснаха Анита Мейзер от затвора !


Под лупа е наблюдавана Анита Мейзер, скоро я пуснаха от затвора !
ВИЖТЕ ЗА КАКВО !
Бившата Мисис България беше задържана и тикната зад решетките още през месец Август и оттогава правеше всичко възможно да докаже невинността си.

Анита Мейзер има две повдигнати обвинения – за убийство по непредпазливост на Николай Димов и за опит за подкуп на полицейски служител, който не бивало да разгласява случая в медиите.

След повече от 8 месеца борба за свобода съдът най-накрая реши да освободи Анита Мейзер окончателно от килията срещу колосалната сума от 50 000 лева. Разследващ екип на fakenews.bg дочу любопитна, макар и не потвърдена фалшива новина !

Зли езици говорят, че адвокатите на Анита Мейзер са направили сделка със човек на много високо ниво в БСП, който е задвижил огромни връзки за да я пуснат на свобода, но условието обаче е Анита Мейзер да преспи два пъти с Бойко Борисов !

Злите езици обаче не спират да нашепват, че няма нито един мъж на света, който да е преспал два пъти с Анита! Ние ще продължим да следим този случай под лупа и да Ви информираме !

Говори се, че дори на Позитано имало вече залози дали Анита ще успее или не !
От кухнята на БСП обаче шушукат, че след любовната афера на Борисов с кметът на Симитли, и че Букмейкърите не давали големи коефициент на това дали Анита ще успее!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

  1. I must say it was hard to find your website in search results.
    You write awesome posts but you should rank your website higher in search engines.

    If you don’t know how to do it search on youtube: how to rank
    a website Marcel’s way

Comments are closed.