ПОД ЛУПА ! КОЙ Е ТОЙ: БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

ПОД ЛУПА ! КОЙ Е ТОЙ: БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ


С методите на криминалната психология се прави анализ на фактите и обстоятелствата довели Бойко Борисов до властта. С този метод се извеждат профилни характеристики на лицето, като специалистите в криминалната психология занимаващи се с това се наричат ПРОФАЙЛЪРИ.

ПОЛ – мъж
НАРОДНОСТ – Българин
МЕСТОЖИВЕЕНЕ – гр Банкя
СЕМЕЕН СТАТУС – Неженен
ОБРАЗОВАНИЕ – Образован за времето си
ПРОФЕСИЯ – Политик, с положение в обществото
КРИМИНАЛНО ДОСИЕ – Не е задържан или обвиняван в противозаконна дейност /защото си е изтрил досието/
ПСИХИЧЕН СТАТУС – Не е страдал от психично заболяване /не е доказано/

ЛИЧНОСТНИ ОСОБЕНОСТИ:
Суетен, честолюбив, себесъхранителен и алчен. Силно изявен нарцисизъм. Има амбиции за превъзходство, които прикрива като сервилничи пред истинските лидери. Хитър и комбинативен. Умее да се представя социално желателно и да печели доверие. Външнообвинителен при неуспех и малодушен, когато се почувства застрашен. Има личен мотив при разправа с несъгласните с неговото мнение.

Винаги отрича и отхвърля вината си върху други. Стреми се да остане чист пред обществото, дори с цената на предателство към най-близките си хора. Склонен към съставяне на фалшива собствена биография която ще му осигури доверие сред хората. Винаги отрича и прехвърля собствената си вина към други. Отмъстителен, когато се засягат личността и интересите му. Склонен да променя мнението си в зависимост от собствената си изгода. Стреми се да се учи в движение, наблюдавайки и анализирайки изявени политици. Лесно се подвежда и променя действията си, съобразявайки се с изявени авторитети.

Изключително властолюбив и себевлюбен.
Говори за постигнати от други успехи от свое име. Често използва АЗ. Хвали себе си при всеки удобен повод. Не е в състояние да прецени собствените си грешки. Умел манипулатор в медийното пространство. Използва достъпен и разбираем език. Създава впечатление, че е човек с голяма харизма.

Смята себе си за Месия. Използва похвати на Дж. Е. Хувър за да манипулира общественото мнение. Не са му чужди методите на известни световни диктатори за манипулация. Използва ги много успешно, като демонстрира съпричастност и близост с народа.

С годините е успял да си създаде добри контакти с хора от престъпния, интелектуалния, и политически елит. Целта му е винаги да е победител независимо от средствата за това.
Когато е победител го подчертава непрекъснато. Ако е загубил се покрива, мълчи и обвинява винаги другите за това.
ИМА ОЩЕ … ! Може да допълните!
Автор: полк. инж. Кирил Стаменов
Източник: Фейсбук профил ето тук !http://blife.eu/полк-инж-кирил-стаменов-защо-герб-спеч/полк. инж. Кирил Стаменов

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност