Не е истина ! ЩО Е ТО МУТРИОТ или „духовен пед*раст”+ВИДЕО

Не е истина ! ЩО Е ТО МУТРИОТ или „духовен пед*раст”?


МУТРИОТ СЕ НАРИЧА НОВОТО кандидат УПРАВЛЯВАЩО МНОЗИНСТВО НА ПАРЛАМЕНТА !

Това е кръстоска между мутра и патриот, получава се МУТРИОТ, което се римува с ИДИОТ!
Но не те са идиотите, а тези, които гласуваха за тях !

И се канят яко да царуват и пируват докато народа мизерува ! Вдигат тока и газта, водата и храната, и казват четири години ще ни е мандата !
И това е още в началото народе, разбери или поне си представи за четири години тези МУТРИОТИ колко неща могат да сътворят, или по-точно България да погребат !

Когато Ви идиотизираха из страната на хората обещаха, че пенсиите и заплатите ще се вдигнат, ама не било така – първо ще вдигнат тока и водата, и газта, и от там цената на храната и който доживее пенсия и заплата дето се казва „догодина, до Амина“!

После излезе видео едно как един белоглав лидер Атакист говори за дамите придворни на трикратният премиер медалист !

Тук обаче не стана ясно кога нашите МУТРИОТИ пола си смениха и в харема на Борис договор подписват за четири години да му бъдат верни до една !
Хора кажете ми, че това е ШЕГА !
Като гледам скоро май народът ще излезе да запее „Кур*и сбогом“! Тук не се подготвя формат на коалиция, а извратена духовна инквизиция !

И ако някога Боян Расате нарече Сидеров „духовен педер@ст”, то днес как ли би нарекъл ги народът ?
Явно в България с какъвто се събереш такъв ставаш и ти – коментар от Симитли !

Това не е истина fakenews.bg !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност