Не е истина: Сараите на Доган са в пламъци !

Не е истина: Сараите на Доган са в пламъци !


Сараите на Ахмед Доган са в пламъци, димна завеса се издига над харема му ! Няколко пожарни се борят с пламъците !
Полицията издирва спешно Лютви Местан и от турското посолство не дават информация дали лицето Местан не се намира в тяхната дипломатическа зона ! Самият Ахмед Доган се е спасил от пламъците, но сараите най-вероятно ще изгорят ! Ахмед Доган извисил се до най-високите нива на задкулисната политика на България, раздавайки порциите на властта и обяснявайки, че в него е концентрирана силата !
Коя сила може би е имал в предвид на божествената сила, силата на божеството изображавано като сокол !

Гръцкото име на египетския бог Хор е Хорус и означава Този, който е горе или Този, който е далече.
И до сега Ахмед Доган бе далеч от хората, а за политиците бе доста по-горе за да достигнат до него ! Но има една друга сила, нарича се Кибрит ! Самият той оцеля на всички напъни на прехода и си остана на цена от 5 стотинки въпреки всичко и всички политици, и икономически бури !

Та кибритът може да ти даде светлина в мрака, да те стопли в студът, но може и да ти отнеме домът или сарая, но за това не съм сигурен и не зная!

Та някои политици забравили, че са произлезли от народа, издигнали се над небосклона и разперили криле над обръчи от фирми и жадни за пари и власт, а една клечка или един случаен фас може да направи такъв фарс и да ги приземи там от където са дошли !
Мнозина ще си помислят, че става дума за народа, не говорим за затвора !
Това е една фалшива новина и дори не е и новина, а една измислена история за кръговрата на живота и че всичко рано или късно се повтаря, но да му мисли Ахмед Доган, че политическата му кариера май догаря !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност