Не е истина! НЛО на летище Варна!

Не е истина! НЛО на летище Варна!
Не е истина! НЛО на летище Варна!

Всички Пътници са били задържани и щателно проверени и обискирани на летище Варна !
Всеки един от полет на компанията wizzz от 26.02.2017 година от 12:50 номер на полет W64502 London Luton е бил щателно обискиран от несъществуващи служби и са преглеждали всички телефони, таблети и фотоапарати на пътниците !Не е истина! НЛО на летище Варна!
Почти като във филмът „Men in Black” са се появили няколко екипа на правителствените служби и в екипите е имало както мъже така и жени психолози, парамедици и екстрасенси!

Пилотът на самолетът е бил инструктиран да кацне на по-далечна писта и автобус е превозил пътниците до отдалечен хангар където са ги очаквали екипите на незнайната служба !
След проверката на ръчният багаж са били освободени и обяснено им е, че това е учение и след като са се убедили, че пътниците нищо не подозират за случващото се са ги пуснали да си ходят по живо, по здраво!Не е истина! НЛО на летище Варна!
Служители на навигационната кула са били притеснени защо един екип е провел инструктаж именно как да бъде напътстван този полет !

До сега никога не се е случвало такова нещо, казват служители, но информацията към тях е, че това е учение на правителствените служби при случай на терористична заплаха те да поемат ситуация и на служителите на летище Варна им е съобщено, че става дума за учение!

В крайна сметка никой не може да докаже имало ли е НЛО на летище Варна както и да отрече това, но всички знаем едно – всеки говори, че съществуват извънземни, но никой не ги е виждал!
Не е истина да има НЛО на летище Варно посред бял ден и никой да не ги посрещне !

НЕ Е ИСТИНА !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност