Не е истина ! Катарзис на политическата педер@стия

Не е истина ! Катарзис на политическата педер@стия


Не е истина ! Катарзис на политическата педер@стия
Дето се казва за да си във властта трябва и да си с тия, и с уния само да си в парламента за да имаш министерски кресла, да си охраняван и със служебна кола !
Какво им пука на нашите политици, че ги наричали с разни епитети, че народа негодува за тяхната позиция, а важното е да не си в опозиция !

Катарзисът в нашата политика не е от вчера и за днес, а той ще продължава докато народът позволява!
Патриотични формати на някакви политически прим@ти !
Кучетата си лаят, субсидията си върви и какво им пука какво си казал ти !
Ето идва деня, в който с бюлетина в ръка ще промениш мандата на курвите в бардака, но бардака си остава пълен с курви пак, а ти ще се чувстваш пак като глупак !
Време е за промяна, друг иска революция, а това е поредната политическа полюция на някой който иска много да е пак в политическият бардак !
Там е яко разбери и затова всички искат да са там нали?
Имат имунитети, секретарки правят им минети, ама не на всички! Има и такива дето правят си фелацио, защото са се самоопределили като евроатлантици и за тях дума има, но хайде сега, че има и много скептици !
Имат си коли, охрана, партийни кабинети където влиза се пак с минети, но на кого му дреме за устната им хигиена, защото всеки там е като хиена –гледа, дебне яко, цака и иска другият да прецака !
Командировки в страната плащат им от хазната, командировки в чужбина свят да видят и тези и онези нали са в комбина !
Абе един не се отказа значи им е яко, но народа да ги мрази и какво от това, че при тях егоизмът е голям, егото да си в парламента, а народа кучета го яли докато депутатите са го еб@ли със закони за данъци и такси, със закони за който само за народа важат, а нашите депутати гледат само нещо да намажат !

Така в тази порнографска какафония всички гласуват по ноти, в тази извратена филхармония няма цигулка първа, втора, трета, няма и здрави дупета, а диригентската палка се указа кожена бухалка и щом вече си се заклел и ще си част от този НС – национален сексмаратон, защото ако се отметнеш не си вече модерен ляв или евроатлантик, не си никой, не си политик, а ставаш обикновен душевен педераст, който са го еб@ли за власт, а парите както бързо идват така и си отиват, но срамът остава, макар че народът ни бързо забравя !

Има ли катарзис на българските педерасти и при тия, и при ония Вие преценете?
Едно е важно за всички техни педер@стки пируети народе помнете !
И докато народа ни забравя кой, кога, в каква любов се е клел и кога сам на себе си е изневерил ще ги наричаме душевни педерасти, но да ни прощават нормалните такива, че всеки сам решава дали да пази точката кафява или да я раздава !

Това е нашият парламент за беда, че повече прилича на бардак отколкото на място, в което се коват закони, а за народа яко садо-мазо и докато те се чукат за пари, а нас безплатно ни еб@т, но за сметка на това никой не им търси сметка и затова !

Време е за мажоритарна избирателна система, че в нов бардак със стари курви и до кога, а нека се влеят и селските чеда, че по селата много педер@си няма белким ги облагородят, ако ли не хак да им и тях да ги еб@т !
Това не е новина нито истинска, нито фалшива, това е порнографски разказ без имена, но пък има видео при това !

Не е истина! Катарзис на политическата педер@стия

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност