Не е истина! Вижте кой е най-подаряваният подарък за 8-ми Март у нас +18

Не е истина ! Вижте кой е най подаряваният подарък за 8-ми Март у нас +18

ЩЕ СЕ УЧУДИТЕ 97,3% ОТ ЖЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПОЛУЧИЛИ …

Според проучване най-много цветя са се подарявали на празникът на жената, а това не е вярно!

Вижте социологическо допитване, което доказа, че рекордът е на друг артикул !

Социологическо проучване, което е имало за цел да направи маркетингово проучване кой е най-масовият подарък, който са получили жените у нас поръчано от международна компания за анализ и стратегии на пазара е втрещило всички !

Измежду 10 000 анкетирани жени от всички възрастови граници какво са получили за 8-ми март и с какво ще запомнят този празник:

  • 7555 са отговорили цветя !
  • 1450 са отговорили бутилка вино и вчеря на свещи като преобладаващото е било в домашни условия и по-малко са били в романтичен ресторант !
  • И само 995 са получили скъп и луксозен подарък !

Което показва, че по-малко от 10 % от Българите са с добра към средна покупателна способност ! Но не това е втрещило компанията !

На въпроса дали са правили любов и по коя инициатива на мъжът или жената 9733 са отговорили на мъжът !Не е истина
Което прави 97,3% от Българските мъже полово активни !
Не са и липсвали коментари от жените, че подъракът от години е все един и същ само дето е взел да се износва с годините !

Други са се похвалили, че са получили цветя и още нещо от няколко мъже, което се усещало и на пазара на труда !

В крайна сметка шефката на международната компания е останала силно разочаравана от покупателността на българският мъж, но е заявила твърдо пред борда на директорите, че ще отворят офис у нас и тя лично щяла да следи бизнеса от близо, но какво ще продават още не било ясно и тя е споделила, че трябва да се направят задълбочени АНАлизи на пазара у нас !

Тази статия е фалшива новина, но според анкетираните подаръкът си го бива !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност