Истина или не ! Цигански небивалици

Истина или не ! Цигански небивалици

Цигански небивалици
Хиляди цигани днес излязоха на протест срещу отказа на българите да се интегрират, да приемат цивилизованият начин на живот на циганите и да се включат в изграждането на Циганската демократична република.

Техният лидер Баш Манго призова българите да престанат да лежат на плещите на отрудените цигани и да поемат сами отговорността за собственият си живот:

„Ние вече нямаме сили – заяви циганският лидер – да събираме боклуците изхвърляни от българите да ги сортираме и предаваме в изкупвателните центрове. Въпреки, че българите намаляват, боклуците изхвърляни от тях се увеличават и не само това, увеличава се и броят на бездомните кучета пуснати на свобода от българите. Кучетата не искат свобода, кучетата искат стопани които да се грижат за тях, това обаче явно за българите е непонятно. Нямаме сили повече да поддържаме и прираста на населението, не поради липса на сексуална мощ у нашите мъже,а по чисто икономически причини.Цигански небивалици

Нашите жени имат вече по 8 деца, а българите ако имат и едно си е цяло постижение. Не може върху един работещ циганин, да лежат 10 български пенсионери, не може циганина да работи, да си плаща осигуровките, а българите да гледат да се трудоустроят по болест и да получават помощи. Колко са циганите пенсионери? Някой от вас защитници на малцинствата задавал ли си е този въпрос? Съмнявам се. Аз ще ви отговоря – николко. Ние циганите умираме преди да доживеем до пенсионна възраст, умираме отрудени и уморени, а къде отиват осигурителните ни вноски? В джобовете на българските пенсионери.

Това е отговора, ние работим, а вие се хвалите ,че сте етнос на столетници. Вие си живуркате, докато ние правим деца, които да работят и изплащат вашите пенсии. Стига вече, стига! Това го няма никъде в цивилизована Европа. Докога българите няма да си плащат сметките към топлофикация? Докога българите ще крадат ток и вода, а когато им се потърси сметка ще надават вой за етническа дискриминация? Разберете българи, вие сте пълноправни цигани, никой няма за цел да ви дискриминира. Докато се делим на цигани и българи, Циганската демократична република няма да просперира. Всички трябва с гордост да носим името циганин и да изграждаме заедно нашето общо циганско бъдеще. Трябва да се гордеем и с нашето циганско минало, минало, което днес съседите ни от Република Македония се опитват да откраднат. Няма да допуснем, македонците да подкокоросват българите и да създават етническо напрежение в нашата Циганска държава. Крайно време е българите да си отворят очите и да разберат, че те са насилствено македонизирани цигани, а не някакви си там измислени българи. Такъв етнос не съществува и не е съществувал никога, той е плод на пропагандната машина на Република Македония, която цели разцепване на нащата мила Циганска родина.

Разберете българи – Писна ни! Писна ни, да ни ограбвате труда. Писна ни, децата ни да не могат да си играят спокойно на улицата. Писна ни, да потрошавате паркове, градини и детски площадки. Писна ни да крадете селскостопанската продукция с която се опитваме да изхраним многодетните си семейства. Писна ни, да разбивате къщите и вилите ни по селата. Писна ни, всеки път когато някой от вас бъде обвинен в престъпление да тичате да ни обвинявате в дискриминация пред Хелзинкския комитет. Спрете, това не може да продължава.
Още утре, ние ще внесем при депутатите в циганското мешере нашите искания за промени в законите, които да гарантират, че вие няма повече да лежите на плещите на трудолюбивото циганско население. Нашите искания са:
1 Забрана за абортите сред българското малцинство, с цел увеличаването на броя на българите и елиминирането на измислената дискриминация на малцинствена основа.
2. Забрана за достъп до интернет на българското малцинство, което се е откъснало в своя виртуален свят от реалните, наболели проблеми в нашата обща Циганска държава.
3. Всяко българско домакинство трябва да бъде задължено да отглежда на балкона си поне по едно прасе и пет кокошки, а не да плачат, че няма какво да ядат.
4.Малкото български деца, трябва задължително да се образоват, а не да слушагт чалга, да пият и да си спретват оргии по дискотеките и разни купони. Не искаме те давдават лош пример на подрастващото циганско население. Не искаме и нашите деца да се дрогират и да дишат лепило, по подобие на българските.
5. Задължително хигиенизиране на българите, чрез провеждане на серия от акции, които да откъснат този етнос от така нареченият близък до природата начин на живот.
6. Поставяне на проституцията извън закона и провеждане на образователни кампании сред българките, особенно разни моделки и фолк-певици целящи изкореняването на този курвенски занаят, позорящ ни пред Европа.
7. Въвеждане на задължително военно обучение сред българските льольовци. На нашата Циганска родина и трябват мъже, а не червени бабички столетнички.
8. Въвеждане на ергенски и педерастки данък както за мъже така и за жени. Нека тези които не създават поколение, да дадат своята лепта за циганското общество.

Това са само малка част от стъпките които трябва да предприемем, за да успеем да интегрираме българите, да се почувстват и те цигани в нашата обща Циганска родина. Нека и те да се включат в изграждането и обогатяването на нашата циганска култура. Надяваме се в скоро време, до видните цигански поети, писатели, художници, философи, политици, лекари и учени, вобще в редиците на световната циганска интелигенция, да се наредят и достойни представители на цигани от българския етнос. „

Източник:neverojatno.wordpress.com

Това са Цигански небивалици

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност