Истина или не! Цецо Монтана

Истина или не! Цецо Монтана Стефан Пройнов


Истина или не! Цецо Монтана вече контролира и младежта и спорта

За зам.-министър на спорта е назначена кумицата на Цветан Цветанов Ваня Колева. Това стана ясно от списъка с първите зам.-министри, обявен от новото правителство. В периода 2014 г. – януари 2017 г. е била парламентарен секретар на ведомството.

Цветанов удостои с високата чест Колева в края на миналата година. Тогава той кумува при църковната венчавка на Ваня Колева и съпругът й Николай. „Много се радвам, че със съпругата ми имахме възможност да бъдем свидетели на този църковен брак и то точно в Арбанаси.

Щастлив съм, че се затвърждават християнските семейни ценности“, коментира тогава Цветан Цветанов.
Това не е конфликт на интереси свързан с Цветан Цветанов, a напротив, точно обратното – той има интерес на всички позиции в страната да има негови хора !

“Та и какво толкова е станало“, както казва Иван Костов, вече всички сме роднини ! Голяма работа станало, бил назначил Ваня Колева зам.-министър на спорта, но в крайна сметка Цветан Цветанов е учител по физкултура и спортът му ресор по презумпция както и трафикът на наркотици, ДДС измамите, еврофондовете за интеграция на Ромите колкото и да са те към 400 000 лева и всичко, което започва с М му е ресор по презумпция като Мафия, МВР, Митници и Мигранти!

Сега гледаме и с Медии иска да се занимава, абе все повече нещата заприличват на Тони Монтана, но всички знаем как свършва филма и след като вече се вози в бронирана кола можем да кажем, че някой му е вдигнал мерника

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.