Истина или не! Цветан Цветанов на разпит в Прокуратурата по случая с Петър Христов

Истина или не! Цветан Цветанов на разпит в Прокуратурата по случая с Петър Христов

Цветан Цветанов на разпит в Прокуратурата по случая с Петър Христов
Шокиращо заглавие в пресата, че Цветан Цветанов е привикан от Цацаров в прокуратурата на разпит !
Така започва нашата фалшива новина, но в една правова държава когато е убит някой бизнесмен и прокуратурата задава въпроси на всички, с които е имал взимане и по-често даване !

След като стана ясно, че Петър Христов от Велико Търново е дарявал по 30 000 лева на ГЕРБ за кампанията на Цветан Цветанов, добре би било и прокуратурата да попита Цветанов какво е давал на среща за тези пари? Празни обещания естествено, но и за десет години спонсорство явно Цветанов – ГЕРБ са получили доста дарения и спонсорства от фирмите на този бизнесмен, а пък той е получил почти всички големи обществени поръчки !

И така Цветанов казва, че нямали нищо общо, нали ?
А защо прокуратурата и разследващите органи не се самосезират да проверят и Цветанов си задайте въпроса сами?

В крайна сметка когато политиците и бизнесмените са на една софра и работят заедно на това му викат корупция !

А корупционните практики в ГЕРБ са модел на управление ! И сега как ГЕРБ ще борят корупцията, ами сигурно като изтрепят всички свой спонсори, че да не ги уличават, че са корумпирани !
Според Вас кой е истинският поръчител на бизнесмена Петър Христов?
Кой има най-големите мотиви да го премахне?

Кой му даде тази власт?
И Петър Христов на кого е бил свидетел по делата за подслушване ?
Много косвени предположения водят към Цветанов и само едно към „Наглите“ и то от устата на Цветан Цветанов !

Май най-заинтересован да замълчи Петър Христов е Цветанов, но както се казва – това не е първият убит от делото му за шестте не-та за подслушване!

И така имаме евентуален поръчител търси се изпълнителят по законите на конспирацията, а той отдавна е мъртъв или с друг паспорт в чужбина !
Време е делото срещу неизвестен извършител да се трансформира в известен поръчител!

Но докато ГЕРБ царува, Цветанов ще пирува ! Но всяко нещо има начало и край !
Този сайт не съществува и Цветан Цветанов е почтен политик, макар и осъждан или обвиняван в какво ли не и докато Темида му е на колене той е чист и непорочен като момина сълза нищо, че ако попадне един ден в затвора ще му скъсат гъ*за !

До тогава всичко казано може да бъде квалифицирано като лъжа или клевета, но това е фалшива новина и не става за съда ! И все пак народът си знае кой, кого и как и туй, че още си трае не означава, че не вижда, не чете и не знае !

Този сайт не съществува и интернет е една заблуда, а това което четеш не е вярно и е плод на твоето въображение!

Нищо, все пак можеше да бъде истина и Цветанов наистина да бъде привикан в прокуратурата, но в друга държава и в друг свят, а тук в паралелната държава така не става !
От:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност