Истина или не! Фалшива новина вбеси Лилито Павлова

Истина или не


Вижте как се наби на грездея момата !
Лилито Павлова е бясна заради фалшивите новини и се заканва да ги изкорени до последната!
Фалшива Новина за промоция на скъпи тоалети и дамски чанти вкара Лилито Павлова в МОЛА, но уви това се оказа елементарен маркетингов трик и сега чантите хем не били евтини, хем били фалшиви и какво се случи на практика Лилито влязла в обяснителен режим пред еврошефовете защо била избягала от работа и да се обяснява колко струва една чанта и един тоалет !
Лилито се закани да съди всеки МОЛ, който разпространява фалшиви чанти и тоалети !Лилито Павлова
От защита на потребителите заявиха, че са получили куп жалби, че се нарушават правата на производители и разпространители на фалшиви чанти и други модни аксесоари !
Нарушава се изконното европейско право на движение на хора и стоки без значение дали хората са фалшиви или стоките !
И така Лилито заяви:
„Свободата на словото не е слободия!
” А иначе пък за нея Корупцията по високите етажи била чувство на усещане!

И така свободата на словото или свободното преминаване на стоки и новини ще бъдат ограничавани и забранявани точно от нея !
Свободните медии и пък казаха, че Диктатурата и цензурата както и дискриминацията и репресиите са слободията на правителството за което те не искат от ЕС да знаят !

И така истина или не след като Тръмп обяви война на фалшивите новини, след него и Марк Зъкербърг, а сега и Лилито Павлова се наби на грездеят !

Истина или не е това, но фалшивите новини са вид свобода на словото, а в началото бе словото, не Лилито Павлова !
Скъпи съотечественици, този сайт не съществува и фалшивите новини са една илюзия, а според Лилито били кошмар !Лилито Павлова

Ако живеехме в друго времена може би Лилито би изглеждала далеч по различен начин, но тогава би се молила някой да я коментира, обсъжда и след като е публична личност, а животът на публичните личности е публично достояние или да я кара по скромно не с тоалети по за десет бона на фона на мизеруващите хора с по 200 лева пенсия, а на правителството фалшивите новини са им проблема !

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност