Истина или не ! Сензация! Вижте как ще умре Цветанов+ВИДЕО

Истина или не ! Сензация! Вижте как ще умре Цветанов+ВИДЕО


Видеото за Цветанов не се препоръчва за лица от ГЕРБ  +18
С три куршума ще е застрелян в главата политикът !
Причината за убийството му е в това, че е поел ангажимент, който не е изпълнил към мафията, а тя не прощава!

Всички знаем, че мафията управлява в страната ни, но Цветанов има основна функция на балансьор и човекът на мафията като винаги потушава напрежение или го създава според нуждите на мафията !

Истината е, че на много хора им писна от него и рано или късно на някой няма да му издържат нервите и може да се случи това !
Ангажиментите му към мафията не са малко, в много ресори са интересите на бандитите от паралелният свят, но по-страшното е, че той има ангажименти и към ДЕА, и към ЦРУ, и към Турските служби както и към фондациите на Сорос у нас, немски фондации и целият сенчест бизнес на Италианци , Албанци и ред други Мафиоти от целият свят като добавим и че от „Ислямска Държава“ са чувстват добре у нас с фалшивите цигански лични карти и по една циганка с едно дете за параван пред митниците и те могат да обикалят Европа необезпокоявани !

Та ние имаме една поговорка, че „този, който седи на два стола често пада на земята“!
А Цветанов е седнал на много столове и краят му е неизбежен !
Да си припомним колко бизнесмени бяха отвлечени, колко хора останаха без бизнес у нас, колко са кметове и политици, които като гръмне скандал и Цветанов е първи да покрива случаите?

Е за толкова години има много врагове като въпрос на време е на някой да му писне и да обстреля физкултурника !

Застреляха в главата Цветан Цветанов

Но това не е език на омраза, това е нещо нормално в паралелната държава ! Но според Цветанов и ГЕРБ паралелна държава няма и това е фалшиво твърдение, че той може да бъде гръмнат и това автоматично прави публикацията фалшива новина, която няма как да разтревожи мафията, защото и тя не съществува както и този сайт, и интернет не съществува, абе всичко е плод на една илюзия, която често завършва с идването на криминалисти, но това е друга тема за криминална хроника, а не за фалшива новина !
От: fakenews.bg фалшиви новини за фалшиви политици !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност