Истина или не! Пускат „Време разделно“ по турските кина!

Истина или не! Пускат „Време разделно“ по турските кина!


Културният обмен на Балканите повлия и на евро ориенталската ни съседка ! След като сумати Български певци започнаха шоупрограма в Македония и всички различия бяха забравени и заключени зад вратата на историята !

Бойко Методиев Борисов каза нещо мъдро, което със сигурност не може да роди главата на Вожда и му е навряно сложено в устата от някой от министерството и му думите на премиерът са били:
„Върнем ли се в историята, приключваме с бъдещето!“

И така толкова силно са повлияли на Турското разузнаване, че те са написали доклад до самият Ердоган, че Бойко е тръгнал на кръстоносен поход в Македония! В доклада е пишело, че Бойко Борисов е тръгнал на завоевание и е започнал да поглъща Македония сега културно, а после църковно и накрая териториално !

Ердоган обаче е отговорил, че щял да пусне филмът „Време разделно” в Турция по кината и така щял да нахъса башибозука, че Българското и Македонското им е бащиния, че тази телена ограда щяла да бъде пресечена за минути от милиони !

Какъв обединител на Балканите е Борисов, какъв пазител на християните може да бъде, казал Ердоган, че той гъзът си не може да опази камо ли Балканите?

Ние от ще добавим, че това е фалшива новина, която почива на измислени обстоятелства, но за едно е прав Борисов, че „върнем ли се в историята, приключваме с бъдещето“, само че за коя История не споменава Бойко Борисов – тази по времето на Турското Робство или по времето на Комунизма когато имахме най-силната армия и най-пазената граница на Света, която никой не си и помисляше да премине !

Тази статия е фалшива новина с вплетени исторически истини, този сайт не съществува и през границата ни никога не са преминавали мигранти с лекота и стълби както и че интернет не съществува, а тази статия е плод на Вашето въображение!

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност