Истина или не !Писмо до Цецка Цачева, в паника са всички юристи

Истина или не !Писмо до Цецка Цачева, в паника са всички юристи


Истина или не !Писмо до Цецка Цачева, в паника са всички юристи

През 1981г. се ожених за една възрастна, но запазена вдовица която имаше дъщеря. Баща ми често посещаваше семейството ми , в резултат на което между него и дъщерята на жена ми която непосредствено след брака осинових се зародиха чувства и се ожениха.

По този начин баща ми ми стана зет, а дъщеря ми – майка. Жената на баща ми , т.е. моята дъщеря , която едновременно ми се явяваше и втора майка роди едно момче, което сега е на 12 години , което ми стана брат и съответно внук. Понеже аз съм мъж на майката на доведената дъщеря , то жена ми ми стана баба , тъй като е майка на баща ми. По този начин аз съм мъж на жена си и също и неин внук. Обаче и жена ми роди едно момченце, което сега е на 11 години и което стана шурей на баща ми , а на мене пък вуйчо , тъй като е брат ма мащехата ми- майка , която ми е дъщеря. По този начин , аз станах дядо сам на себе си , тъй като жена ми е баба , аз съм неин мъж.

Госпожо Цачева , моля ви да ми се репи въпроса , тъй като аз съм много объркан и не знам имам ли право да получавам надбавки за сина ми. Госпожа Колева от Социални грижи ми каза , че съм нямал право на надбавки , защото ни били объркани отношенията и сина ми ми бил вуйчо , което наистина е вярно. Същото ми го казва и управителя на фирмата , казал му го един адвокат.

Много ви се моля Госпожо Цачева да ми проучите въпроса и да ми отговорите имам ли право на детски надбавки за сина ми Митко и да му наредите на управителя на фирма „Лиафарм“ Веселин Марешки да ми плати всички неплатени надбавки , защото той ми ги присвоява , а държавата ги дава на всеки човек дето има дете. И аз имам , пък нищо че ми се падало и вуйчо….

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.