Истина или не! Папата подкрепи Цветан Цветанов!

Истина или не! Папата подкрепи Цветан Цветанов!


Цветан Цветанов обяви Радев в греховност!

Навръх рождения си ден папа Франциск определи фалшивите новини и търсенето на сензация като „много сериозен грях”, предава „Гардиън”.
Според католическия духовен водач, журналистите имат задача, която е сред най-важните в демократичните общества, но папата призова репортерите да осигуряват точка, пълна и вярна информация, която не е представена едностранно.
Според папата, журналистите не трябва да изпадат в „греховете на комуникацията”, сред които са дезинформацията, липсата на обективност и фалшивите сензации.
Източник: КРОС

Цветан Цветанов обяви Радев в греховност!
Ако сравним коментара на Папата и коментара на Цветанов, че Румен Радев и фалшивите новини са най-големият проблем на България в духовен аспект това си е греховност !
Сивият кардинал на мафията се прави на по-светец и от папата, но фалшивите новини са онези, които не са техните опорни точки, нали ?

И Сивият кардинал и Църквата си търгували с индулгенции, а какво им е по-различното?
И ако папата мие краката на мигрантите то от ГЕРБ им ги доставят!
И ако от Ватикана продадоха място в гробницата на папите на мафиот от Рим! Да припомним на Папата, че 65-годишния Виторио Казамоника, който е известен член на клана „Казамоника“, свързван с трафик на наркотици и проституция, беше изпратен в последния си път с каляска с позлатени елементи и под звуците на музиката от филма „Кръстникът“.
И така, много са общите неща между Ватикана и ГЕРБ като започнем с корупцията и стигнем до мафията !

Днес и по БТВ заявиха, че най-използваната дума на годината е fake news и повдигнаха въпроса дали Възкресението на Христос не е първата фалшива новина !

И така дали фалшивите новини са грях или не ние не можем да потвърдим или не, но със сигурност ги няма в десетте Божи заповеди !
И така истина или не е това, но със сигурност този сайт не съществува и Цветанов е най-Непорочният на света, а Папата и той по соросоидна линия запя песента за фалшивите новини след като Църквата си е служила с такива ! Къде е моралът и къде не е ние не можем да Ви кажем, но можем да си признаем, че ние сме фалшивите новини и това е начинът да кажем нашата гледна точка, а не истината, защото истината може да бъде само една ВИЖ ТУК !

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност