Истина или не! Павел Шопов с иновации в IT-сектора +ВИДЕО

Истина или не! Павел Шопов с иновации в IT-сектора +ВИДЕО Stefan Projnow Стефан Пройнов


Истина или не! Павел Шопов от А ТАКА е новият професионалист назначен като експерт в IT-сектора !

ХУМОР! Любен Дилов се избъзика с новия зам.-министър Павел Шопов
Новият кабинет с министри и зам.-министри вече е факт. Не закъсняха и първите коментари и одумвания за новоназначените.

Любен Дилов пръв “настъпи” зам.-министъра на транспорта Павел Шопов и припомни негова снимка от преди време със следния коментар:

“Павел Шопов. Новият зам.министър на транспорта и съобщенията, отговарящ за IT-сектора. Човекът, който от трибуната на 40 Народно събрание призоваваше да не се прави електронен вариант на “Държавен вестник”, защото “интернет е американска фирма”. Е, не. По-смешно май не може да стане. Снимката е от същото Народно събрание, г-н Шопов си е сложил слушалки за симултантен превод…”

Истина или не! Павел Шопов с иновации в IT-сектора +ВИДЕО Стефан Пройнов
Източник:PIK.bg
Истина или не, но Павел Шопов започна иновациите в IT-сектора !

Един от най-добрите примери за това са 60-те процента растеж на облачните услуги в България, при средни 17% в световен мащаб. През миналата година глобалният пазар на този продукт за пръв път надмина $200 милиарда. Очакванията са растежът да се засилва.

В момента в българския сектор на информационните технологии работят над 10 000 фирми, а само за 10 години работните места за експерти в тази сфера са се увеличили с 35 000. Общият приход на тези бизнеси за изминалата 2016 г. е около 5.5 милиарда лева, регистрираният ръст надвишава 5 на сто.

Чрез Webit бизнесът в България има шанс да стане част от глобална екосистема от над 100 000 души, които градят дигиталното бъдеще на Европа и света, и да извлече максимална полза от това.


До тук добре !

Сега идва и коментарът на fakenews.bg! Някой може ли да ни обясни как този субект ще повлияе положително на най-бързо развиващият се пазарен сегмент в Европа, как?
Какъв практически и интелектуален опит ще влее в средите на младите програмисти?
Експертът Шопов е имал преди това предложения от Майкрософт, Гугал и Ейпъл както и лично от Марк Зукърбърг, но той е отказал на всички за да остане и работи за България! Колко патриотично само нали ?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

Comments are closed.