Суджука истина или не ! Ода за суджука +12

Истина или не ! Ода за суджука +12


Суджука като лирично произведение !
Бандата на наденичаря върлува из страната! Няма фирма без да е попадала в засада!
Но този път стана изненада – четири тона суджук излязоха от склада на един бизнесмен мастит за един бандит ! Но не щеш ли става изненада и не стига на ГЕРБ до склада, а минава тихо мълком през Добричката скара !

Яли, пили и се веселили и заптието, и прокуристи, и всякакви там на ГЕРБ активисти !
Така повече от година мина и хайдута си помисли, че му се размина ! Но мръфкаджията бил пак клан и недоклан, дран, недодран и решил да пише на големият бандит, че пак е еб@н !
Но Борисов се е клел, че след случката в Симитли няма да позволи друг кмет да го е*е !

И така по волята на Разбойко бяха изпратени заптиета да заловят техните мекерета и да покаже на света, че той командва в таз страна ! И така по градове и по села народа разбра, че Бай Хой не ял суджука, ама пак го били еб@али и то от неговите кавали !
И така дали ще те боли гъза или пък не срамът е вечен на таз земя особено, ако има кой да те еб@ва и показно да те излага !

Бандата на наденичаря без надници остава и така е преди края „пилци поебали квачку“, а утре ще се моли за комачка пак със свинка мас да му намажат, че е паднал от пиедестала !

Има приказка една, че когато вълкът остарее става за подигравка на кучетата и старият нещо стана за резил !
Но така е в страната – за еб@н гъз цяр няма освен суджук мазен да го смазва !
Та вълците, че са вълци и тях ги хапят бълхи, но когато бълхите станат много вълкът умира щом не може и бълхи да убива не ми го хали този, нали?

Та в тази ода за бандата на наденичарите Борисов го хапят бълхи като митничарите за всяко нещо го крадат, а други го е*т и да вземе да подава оставка, че резилът е голям и се вижда края, че не му държи вече колая!
Четири тона са това, над 12 000 суджука не е шега и нестигнаха до Бойковата уста и това краят на един Разбойко щом стана за ташак на цялата страна !

От: fakenews.bg

И докато бойко е ял червото Цветанов е опитал и от месото ! 

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност