Истина или не ! Обраха парламентарното лафка

Истина или не ! Обраха парламентарното кафене


Току що ни съобщиха, че кафето в Парламента тази сутрин е намерено с изпразнени рафтове и хладилници.Обраха парламентарното лафка

Всички стоки от витрините и рафтовете са липсвали, всички напитки също.
В Парламента в момента са се събрали всички шефове на районни полицейски управления, шефа на СДВР и главният секретар на МВР. Министъра на МВР все още не се е върнал от Брюксел където са на официално посещения заедно с министър председателя.

От пресцентъра на Прокуратурата ще дадат пресконференция на обед, но вече разбрахме, че е заведено дело срещу неизвестен извършител.

Наш източник ни съобщи, че по лицата на депутатите се четяла паника, а най – коментиран бил факта, че въпреки охраната някой е успял да обере Парламента. Депутатите също така проверявали, дали от парламентарните им стаи не липсват вещи и документи.

Цветан Цветанов пък се изказал, че по – добре че е било кражба, защото имало и вариант някой примерно да поръси с отрова всички депутатски кюфтета и неговите колеги да бъдат отровени.
Председателят на Парламента е отговорил на наш репортер, че това е акт срещу Държавността, а извършителите са заплаха за националната сигурност и обира на парламентарната лавка бил терористичен акт.
Временно изпълняващият длъжността министър – председател Валери Симеонов обяви, че партизанските години явно се завръщат с пълна сила и че някой цели дестабилизация на държавата и свалянето на кабинета и не изключвал в обира да са намесени и от опозицията, все пак били преки наследници на комунистите, а всички знаем как са обирали мандри.

Наемателят на обекта, обаче разкри защо са притиснени всички депутати, просто когато е отишъл да отвори сутринта и е намерил кафенето празно е намерил само един бял лист с надпис залепен на една от масите на него пишело, цитираме: – ” Неуважаеми депутати, днес взехме всичко от кафенето ви и ще го раздадем на пенсионерите.
Утре можем да вземем и онова, което е и в домовете ви, за да го дадем на хората” От Аполитичните. Припомняме, че от три дни неизвестни успяха да задигнат три автомобила на депутати и сега по всичко личи че същата група е изпразнила и депутатското кафене.

Истина или не е това но със сигурност може да бъде истина !
Този сайт не съществува и интернет една заблуда, а Цветанов се изказва популистки защото не яде от депутатските кюфтета защото в тях имало свинско месо и религията му не му позволявала подшушнаха депутати !
Иначе всички съзряха че това може да бъде и поръчка от друга верига лавки !
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност