Истина или не ! НАСА: Тревога! “Зелените човечета“ превзеха България!

Истина или не ! НАСА: Тревога! “Зелените човечета“ превзеха България!

Зелените човечета

Миналата нощ в САЩ е била обявена максималната степен на бойна готовност – DEFCON 1. Системата е задействана по сигнал на НАСА. Основание за това е сводка от телескопа „Хабъл“, че „зелени човечета“ са плъзнали по Земята. Едно от тях се появило в Брюксел и почнало да се разпорежда какво да става тук и там.
Това е второто обявяване на най-високата степен на бойна готовност в САЩ. Първото е било през 1983 г. и е било учебно.

От София успокоили Вашингтон и обяснили, че „зелените“ мачовци и каки всъщност са премиерът Бойко Борисов и неговите министри. Ах, изрекъл Тръмп и разпоредил на директора на НАСА Джеймса Брандестайна да опише случая като уникален за флората и фауната. Припомняме, че бившият шеф на Агенцията Чарлз Болдън обяви миналата година, че пришълци от Космоса ще нахлуят на Земята всеки момент. Това предизвика огромен скандал, защото преди това се смяташе, че извънземните ще се появят чак през 2025 г.

Ето как „зеленият“ Борисов изненада всички.

И понеже главният „зелен“ прокурор винаги настоява за доказателства, предоставяме думите на самия ЗеленоБойко: „Вчера (в сряда, Антоновден) в европарламента имахме много доброжелателни хора, подкрепа. Поел съм ангажимент към „зелените“. Важно е да знаят, че по-зелено правителство от нашето няма! Ще забраним движението на автомобили нагоре, така че няма да е нужно да се поддържа пътят, да се осолява и да гинат дървета. Това е нашата позиция, много точна, ясна и зелена. Не става въпрос нито за хотел, тоалетна не може да се направи, чайна не може да се направи”. И ЕС го подкрепили, милите. Толкова се разчувствали, че забравили да: ЗеленоБойко, а като няма да има тоалетни, туристите къде… такова, ще акат? В шумата, в шумата, където се криеха шумкарите, дето бастисаха дядо ми, – вероятно щеше да отговори „целеният“ виден деец, но като не са го попитали…

Но пък повдигнал още една „зелена“ тема: „Лично съм пращал министри да скубят блатни кокичета, аз съм по зелен от зелените в България. България е на първо място по залесяване на нови гори в Европа“. Ключовата дума е скубят. (Бурни аплодисменти и скандирания: Бойко! Кокиче! )

Справка в Британската библиотека и Райксмузеум показа, че няма хроники и дори древни предания, които да съобщават министри да са брали някога блатни кокичета. Първи сме!

Със залесяването обаче има малък проблем. Може да сме отличници по засадени борчета, но по статистика всеки ден в България се изсичат незаконно гори колкото 100 футболни игрища. Сравнението явно е съобразено с Бойко. Докладът за горите на Земята на ООН за 2017 г. пък ни включва в 15-те държави в Европа, които изсичат горите си поголовно. България е държава, за която има много доказателства (“висока степен на сигурност”) за съществуващи незаконни практики на изсичане на дървесина, посочва един от авторите на доклада Ирене Луциус. Но дето се вика: Кой я знае тази Луциус, бе! Тя си няма хал хабер, че у нас изсичането е и залесяването са братче и сестриче. Тия дето секат, после садят. Падат яки пачки. Едни му викат на това Програми за селските райони, а други – джакпот за свои хора.

Разбирате ли сега, защо Швейцария изостава в залесяването? Защото изостава в обезлесяването.

Така е тук, където властта е в ръцете на „зелените човечета“. А ЗеленоБойко се закани и на корупцията. Малееее… Да не си корупция, братче. Ама за това – друг път.

Признателни граждани се обадиха в редакцията и предложиха песен на Анимационерите да стане химн на „зеленото правителство“ със „зелен премиер“.

Ето текста, а мелодията ще си я изтананикате или си я пуснете youtube:

Малките милите зелените човечета
кацнаха на шията на блатото
после поговориха на кучето
после го изядоха и тръгнаха
славните мили портокалови човечета
розовите сънища на майките
розово изтръгнаха от рамките
накрая се обесиха на лампата
зелено оранжево розово и синьо
небето се разхожда с рошавата зима
после ще нахраня моя клавесин
дано да повърне жив и невредим
дано да се върна жив непобедим
ще се ориентирам по лепкавия дим
анимационерите трябва да решим
зелените човечета с дим ли ще гостим.
Автор: Борис Петков
Източник: frognews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност