Истина или не! Мъртъв ли е Джорч Сорос+ВИДЕО

Истина или не! Мъртъв ли е Джорч Сорос

Според източника Сорос е получил инфаркт !
Според пресата той е имал сърдечни проблеми, който е неглижирал и е минал един курс на лечение с антибиотици на скоро !
Всички знаем кой е Джордж Сорос (на английски: George Soros, на унгарски: Soros György – Дьорд Шорош) – американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход.
Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основава фондация „Отворено общество“ и написва няколко книги.Мъртъв ли е Джорч Сорос
Неговото богатство е оценено на 8,5 млрд долара от списание Форбс, с което той се нарежда на 80-то място по богатство в света и 24 в САЩ. Сумата, която е дарил от 1991 г. насам чрез своята фондация „Отворено общество“, е около 5 млрд. долара. Също е спонсор на „Кива“, организация от Сан Франциско, която се занимава с безлихвено микрофинансиране, насочена основно към развиващите се страни.Мъртъв ли е Джорч Сорос

Според неоконсерватора Дейвид Хороуиц чрез Институт Отворено общество и мрежата от организации, които той финансира, Сорос не само подпомага Демократическата партия в САЩ чрез т.нар. Сенчеста партия (от англ. Shadow party), но и с група от хора около него активно диктуват дневния ред на партията. По същият метод той контролираше много партии по целият свят включително и България !
За смъртта на Сорос се позоваваме само на един източник и това е dailynewsposts.info
Ние от Blife.eu няма да тъжим за Сорос, защото той финансира целият мигрантски поток в Европа и у нас !
Той финансира и БХК !

Жан Виденов и Сорос

Той финансира някога и свалянето на Жан Виденов, който отказва на фондация „Америка за България“ да се меси и дава насоки на правителството и последва инфлация, глад и мизерия, бунтове и сваляне на правителството, защото никой не даде заем на България !
Той направи много страшни неща в света и ние бихме казали „дано гориш в ада, копеле“!
Източник:Blife.eu

Заглавието на Blife.eu бе :

ПОЧИНА Джордж Сорос BREAKING NEWS: GEORGE SOROS HAS DIED

Истина или не !  От Blife.eu са имали една единствена цел – да предизвикат всички спонсорирани тролове и активисти на тези фондации и НПОТА свързани със Сорос и неговото финансиране за да покажат в действителност на Самият Сорос, че хората в България му харчат парите, а техните циркове на практика не са чак толкова ефективни !

От медийната група на Blife.eu абсолютно преднамерено и съзнателно плюха в лицето на тези фондации и какво от това, каква бе реакцията им НУЛЕВА !

На практика никой не защити името и честта на Сорос у нас !

Вижте и продължението на сагата СОРОС !

Blife.eu пуснаха веднага статия която казва че е жив Сорсо !Истина или не! Мъртав ли е Джорч Сорос

Жив е той, жив е – Сорос

Жив е той, жив е, да еб@ неговата мама и Сорос ли е, какъв е!

Всички читатели на ВИЖ ТУК в Blife.eu вчера четохме за Джорд Сорос, че бил мъртъв !

Естествено световните агенции не говорят за това и не се потвърди и от големите медии, но ни останаха „добрите пожелания” за гадината !

Този експеримент показа много неща !
Веднага някой медии тръгнаха да доказват, че е жив !
ВИЖТЕ КОЙ БРАНИ ЧЕСТТА НА СОРОС!

Кой брани сорос

Интересното е, че освен, че Спонсорираните структури от неговите организации са само сбирщина добре платени родоотстъпници и нищо повече !

Наемници, които ако не им платят няма да си мръднат и малкото пръстче за личността на Джордж Сорос !
Всяка медия трябва да носи актуалност, но понякога ние си избърсваме ръцете като посочваме източник дори и когато не е достатъчно надежден !
Кой брани Сорос у нас

Редакторите на Blife.eu също са изтъкани от чувства и страсти и често публикуваме неща, които дори само искаме да се случат !

ВИЖТЕ колко са действителните соросоиди и тролове, които на драго сърце безплатно работят за СОРОС – само 14, толкова са докладвали публикацията !

След като се раздадоха много милиони в България днес е часът на истината и парите са хвърлени на вятъра !

И ние от Blife.eu сме доказали на Джордж Сорос, че всички пари, които е раздал на фондации и НПОТА са били на вятъра и той не е най-голямата финансова акула, а най-големият шаран !
И преди сме говорили за Сорос и дейностите у нас !

Скъпи приятели, чувството, че това име Джорд Сорос, което дърпа конците на не едно правителство в света е най-прецаканият балък, който прецаква светът и ние си доказахме на Вас и на нас, че по-голямо назидание за него не е смъртта, а приживе да види с очите си колко прецакан е !

До всички Тролове , Орки, Хейтъри и раннобудни студенти и протестни мрежи, до всички художници, който нарисуваха паметника на съветската армия с надпис „в крак с времето“ !
До всички онези крайно десни радикални субекти в социалните мрежи !
Ще Ви го кажем както казваме на село !

Слаба Ракия сте!Сорос
Слаба Ракия сте!

Идването на Тръмп май е най-доброто нещо, нещо за социалните мрежи !
И езика на омразата изчезна, веднага свободата на словото се върна !

Сорос
Източник:blife.eu

В крайна сметка публикацията завършва с тази картинка !
Истина или не ! ОЧЕВАДНА ШЕГА !
Ние от fakenews.bg казваме, че тук става дума за явна манипулация, която има за цел не да шокира хората нито да повлияе на световните пазари, а тя има за цел да покаже, че всички тези протестни мрежи , ранобудни студенти и всички протестъри и платени СОРОСОИДИ СА САМО ПЛАТЕНИ и те просто са родопродажни наемници, които просто откраднаха от най-големият кр@дец на планетата този, който откр@дна бъдещето на България !
Експериментът бе успешен !
В крайна сметка бе сменено ръководството на фондация „Америка за България” и парите за България бяха драстично намалени !Сорос България

Естествено започна кампания срещу фалшивите новини и заклеймяването на някои медии като такива !
Естествено добре платена кампания както се казва „крадеца вика дръжте крадеца”!
И ако в нашата медийна група ние казваме когато една новина не е истинска, а те няма да Ви кажат, те ще Ви кажат, че другите лъжат, а те не били като тях !
Така се появихме ни fakenews.bg !

Както е казал Нютон – „всяко действие има равно по сила противодействие”!
И ако истинските новини могат да бъдат само едни, то лъжливите, с които си служат те могат да бъдат хиляди във всеки един аспект!
Затова, ако ще лъжете правете го като нас – кажете си, че това е с цел шега или за забава, кажете си, че това не е истина !
А хората знаят, че във всяка лъжа има зрънце истина и ако искат ще го уловят !

До кога истината ще бъде само тази, която ги устройва ?
Лъжата има хиляди лица и често те са по-красиви от грозната истина !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

  1. ТОВА КОЕТО СЪМ ПРОЧЕЛА Е,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП Е ИЗДАЛ ЗАПОВЕД ДА СЕ ИЗДИРИ ДЖОРДЖ СОРОС НАУЧАВАЙКИ ЗА ВСИЧКИТЕ МУ” ПОДВИЗИ” ПО СВЕТА….

Comments are closed.