Истина или не! Коли на „Ислямска Държава“ минават границата ни!

Истина или не! Коли на „Ислямска Държава“ минават границата ни!


Валери Симеонов обяви код кафяво Истина или не, но коли на ИД минават границата ни!
Да, тази надеждната и сигурната европейска граница, същата въпросната уж двуредова, уж сигурна, уж стабилна, а може да бъде мината и с автомобил !
След като миналата година стана ясно, че автомобил със символите на „Ислямска Държава“ обикаля в Пловдив и хората там са обезпокоени !Коли на „Ислямска Държава“ Стефан Пройнов

Днес варненци са потресени от това, което виждат по улиците си, джихадисти обикалят морският ни град !
От „Ислямска Държава“ не се притесняват да бъдат тук, но хората се притесняват как и от къде е влязъл в страната ни този автомобил, кой го управлява и кой управлява страната ни? Притесняват се да не би случайно крайно радикален ислямист да се вреже в някой спирка или колата да не избухне на някой оживено място, или не дай си Боже от нея да се открие стрелба по мирни хора !

Естествено, че Валери Симеонов няма да поеме отговорност, ако се случи това нито Бойко Борисов, но хората говорят, плашат се и се притесняват при вида на този автомобил !

Дали вицепремиерът на България Валери Симеонов ще се на@ка, ако този автомобил се доближи до ескортът му ?
Дали Бойко Борисов и НСО не биха се притеснили, ако този автомобил ги застигне на магистралата ?Коли на „Ислямска Държава“ Стефан Пройнов

Истината или не Валери Симеонов би обявил веднага код кафяво за цялата страна да ама не, защото тогава журналистите ще попитат как и от къде влязоха джихадистите?Коли на „Ислямска Държава“ Стефан Пройнов

А потъналия в л@йна управленски елит няма как да обясни трафикансткият им гид как и от къде премина тази ограда и то с кола на „Ислямска Държава“!
Да това са фалшивите новини, но снимките са истински, притесненията на хората също, а въпросите са доста актуални нищо, че политиците бълват лъжи фекални !
Ако някой пита за Шенген кажете му, че ние сме отдавна в тази зона, само че към  арабската и диаспора за свободно предвижване на джихадисти и терористи, и товари, и коли, а един ден може с танкове да са тук нали ?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

One comment

  1. Ако това е истина..никак не е смешно!Целият ни народ е застрашен и то не отскоро.На кого да се надяваме за помощ?

Comments are closed.