Истина или не! Кой предаде 9 от Ремса?


Кой предаде 9 от Ремса?
Вижте кой е човекът който предупреди Корнелия Нинова за готвеният и преврат!

По наши данни червения делегат Краси Янков е бил в петък вечерта на Позитано 20. Среща на четири очи с председателката Нинова и заместника и Кирил Добрев. Какви ангажименти са поели страните само те си знаят.

Но в 14:23 бяха пуснати смс-и до делегатите да се приберат в залата. Явно плана за бламиране е да няма кворум беше разкрит от контраразузнаването на Нинова.
Планът им се провали.
Дъбов, Гергов, Миков, Божинов си тръгнаха, но никой не ги последва.
Легионите на БСП явно си остават верни на председателя и генералния секретар на Партията.

Отстраняването на председателя не е лесна работа особено когато са на собствен ход, а нямат помощ отвън.
Както при другаря Живков.

Но от 9 останаха останаха петима. Петимата от Ремса.
Това може да се счита като фалшива новина или че РЕМС вече не съществува отдавна ! Във всяка чета има предатели и във всяко разузнаване има герои !
Този сайт не пледира за автентичност и достоверност на фактите, които изнася, но пък дето се казва ти виждаш това, което знаеш, а знаеш, което са ти казали ! Внимавайте, понякога истинските новини са по-опасни от фалшивите !
Този сайт fakenews.bg не съществува и интернет е една измама !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност