Истина или не !Исландия е готова да дава по 5000 долара на месец, ако се ожените там

Истина или не !Исландия е готова да дава по 5000 долара на месец, ако се ожените там


Исландия е готова да плаща по 5 хиляди долара на месец на всеки чужденец, който се венчае за исландка
В Исландия има видим недостиг на мъже. Страната е с население около 400 000 души. Преобладаващата част от тях са деца, жени и хора в напреднала възраст.
Поради тази причина от местното правителство са подели интересна кампания за решаване на задаващия се демографски проблем.
Източник: gwoman.bg

Истина или не е това, но звучи доста примамливо за всеки Българин или циганин, звучи за всеки мигрант, звучи за всеки като се има в предвид каква е природата на Исландия и какви са красиви жените им това е нещо като сън на базата на тази мизерия, в която живеем !
Едно прави впечатление, че държавата им дава пари и то не малко за да се съживи раждаемостта, за да си реши демографските проблеми, а нашата прави точно обратното !
Дали сме първият народ в Европа не знам, но сме първият, който ще изчезне заради алчни, гадни, прости политици първата цивилизация изчезнала на планетата от простотия !Исландия е готова да дава по 5000 долара

А някога ни говореха, че българите сме били едни от най-умните нации това са долни комунистически пропаганди, това са червени лъжи или има и умни, но те са в чужбина, а тук ни управлява една крадлива комбина !

Не знам за вас, но ако скоро не се промени положението в страната ще пиша статии за Исландия страната, а там да те наричат трол от мъжки пол ще ми платят да бъда с някой фея или мормон, Господи за 5000 бих спал и със слон !
Истина или не е това, но звучи поне добре на фона на бедността!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност