Истина или не! Имаме най-зеленото правителство

Истина или не! Имаме най-зеленото правителство

Имаме най-зеленото правителство
Чичко Тревичко заяви, че имаме най-зеленото правителство и така Борисов се вживя и в ролята на чичко Тревичко, а Цветанов в ролята на тролски крал!

Дали е крал или не, то по апартаментите ще го познаете, но темата е друга – колко блатни кокичета е спасил чичко Тревичко, колко малки щъркелчета също и как сме имали тунели за мечки и костенурки и колко сме еко и колко сме зелени !
Мале мила, мото „аз съм прост и вие сте прости“ нахлу и в Европа !
Иначе забравихме за Каварна и колко зелени глоби плаща държавата на зелените игрища по голф, които чичко Тревичко откри !
Много е зелено това правителство, много сме ЕКО! ЕКО въздухът в София бил мръсен от избирателите на ГЕРБ! На чисто Български казано ДЕМЕК циганите горели гуми и пластмаса по еко стандартите на Европа или не точно!

По времето на зеленото правителство на ГЕРБ изчезнаха и горите в Странджа, ама там в Бургаско шумът е по-важен от гората !
Иначе ЕКО министър-председателят ни събра 10 000 за пострадалите в Хитрино, ама и 11,6 милиона за локализиране на щетите от замърсяване бяха дадени, ама за тях никой не чу, нали ?

Не се чу, че и 260 000 000 лева бяха дадени и за изследване на щетите нанесени от популацията на дивите патици у нас ! 50 000 000 лева за делфините и така в този ред на мисли много са ЕКО, ама някак си зелените организации мълчат !
Та Бойко Борисов – Чичко Тревичко смая Европейците колко сме еко! Е сега като дойдат в София да се надишат яко, да си напълнят душите с дребни прахови частици, да ги почерпим и с вода с уран !
Да ги почерпим и с пилешко с хормони за растеж и антибиотици и плодове и зеленчуци с нитрати и те тогава ще запеят песента за Европа на две скорости и втора категория хора !

Ама първо да им се натрупат малко болести и да им дадем малко хапчета ментета и тогава ! Чичко Тревичко е много ЕКО, ама на народът му не им е леко !
Този сайт не съществува и във водата няма само уран има хлор и флор и всичко дето го има описано от Бай Менделеев!

Ти си това, което четеш казват от фалшивите новини, но ти си това и което ядеш казваме ние !

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност