Истина или не! Извънземни откриха интелигентни форми в Народното Събрание!

Истина или не! Извънземни откриха интелигентни форми в Народното Събрание!


Вижте кои са тези интелигентни форми и ще останете изненадани какво са открили извънземните в Народното Събрание!

Прихванат е комуникационен сигнал излъчен от кораб на извънземни, КОИТО Е БИЛ НАД Народното Събрание !
След разкодирането на сигнала става ясно, че извънземните са намерили интелигентна форма у нас и докладват на кораба Майка, а от там ги попитали за повече информация като извънземните докладват, че става дума за СМАРТФОН, който си имала по един ДЕБИЛ, който го пренася насам и натам ! Народното СъбраниеТази новина бързо обикаля социалните мрежи, макар и фалшива в нея има известна доза истина !Народното Събрание

Другите форми населяващи тази територия са допитани от самият GOOGLE и анализът и обобщението на отзивите сочат, че от 92 гласували по скалата от 1 до 5 оценката на тази институция е 2,3!

От фалшивите новини недоумяваме защо от ГЕРБ се обиждат на думата ДЕБИЛИ след като и извънземните и от GOOGLE доказват думите на един от онези 20% от народните представители !

Това е фалшива новина и този сайт не съществува, а в разговорът на извънземните има нецензурни думи за които могат да се квалифицират като обидни и реч на омразата според Цветан Цветанов!Народното Събрание
Това е фалшива новина, а според новият председател на НС това се случва в Пекин, който е във Виетнам и не касае нашето Народно Събрание !

Тази новина е плод на Вашето въображение и НЛО не съществува както и интернет !
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност