Истина или не! Защо Цветан Цветанов всеки ден говори за фалшивите новини! +ВИДЕО

Истина или не! Защо Цветан Цветанов всеки ден говори за фалшивите новини! +ВИДЕО Стефан Пройнов


Всички сме свидетели как Цветан Цветанов всеки ден говори за фалшивите новини!
Та нали фалшивите новини се появиха след появата на фалшивите политици? Да оставим това настрана и да си кажем на право нещата !
Самият Фейсбук щял да ограничава фалшивите новини до тук добре, но дали манипулациите не са повече от ограничаване на фалшивите новини и дали Фейсбук не влияе кой и какво да бъде прочетено?

Дали самият Фейсбук не се превръща в място където едни новини ще бъдат с приоритет, а други не?
Всички новини, които критикуват управляващите са с намален приоритет и всички, който възхваляват ГЕРБ и ощетеният Цветан Цветанов са с приоритет ! Какво означава това и до къде се разпростира Цензурата?
Да водиш война във Фейсбук с Фейсбук, това е безразсъдство и ние знаем, че времето на свободата на словото изтича с всяка изминала минута !
Първо обявяват неудобните новини за фалшиви !

После започва кампания от определени медии, които са загубили обществен интерес, но пък са на някои олигарси с кампания по ограмотяване кой са фалшивите новини и в стил „крадеца вика дръжте крадеца“ и медиите, и телевизиите започват кампания срещу това !

Тук правителството показа къде са раними, къде им е слабото място и така се появихме ние fakenews.bg !
Трето, започна осветляване кой зад кои сайтове седи като те набедят, че си фалшив ти казваш „не е вярно, аз съм еди кой си, слагаш телефон, мейл като прозвънен и проверен вече си локализиран, вече губиш анонимността си! Обвиняват Ви за Трол или нещо по-ужасно !

След това правителството прави закон, с който да криминализират такива критични публикации като фалшиви новини или реч на омраза, или подбудителство, или подстрекаване !
След това те ще си приемат закона, защото имат нужният кворум в парламента и след това всеки, който критикува ще бъде арестуван, осъден и автоцензурата ще го накара да се откаже !
Ето така ГЕРБ и Цветан Цветанов никога няма да бъдат критикувани, никога няма да има скандали с тях, никога няма да бъдат изтипосани, хулени или мъмрени !
Ето така диктатурата ще смачка свободата на вашата воля, свободата да общувате свободно, да пиете или да пишете свободата, да бъдете информирани !

Ето така журналистите ще бъдат лишени от правото да казват истината, а истината ще бъде само тази, която ги устройва !
Няма опозиция, няма скандали, няма и вие да виждате тези неща, няма да можете да ги четете, защото Фейсбук решава какво да четете, какво да виждате и какво да споделяте !

В един момент те ще ви начертаят своята виртуална реалност !
Отделно самата политическа централа на ГЕРБ също има огромна оперативна престъпна група, която да манипулира обществото с коментари и да показва, че настроеният са позитивни и в същото време да докладва страници, профили и групи и така се прочистват социалните мрежи !

Чувствате ли се излъгани ?
Чувствате ли се манипулирани и вярвате ли, че народът обича Бойко и Цветанов, защото във войната за лайкове и харесвания всичко е измама !
Над 16 5000 профила ще бъдат изтрити и към всеки ще има наложен някакъв вид регламентирани или нерегламентирани методи за смазване !
Толкова са най-активните по списък дадени от Европол!

Колко фалшиви са новините и колко фалшиви са политиците с нагласени телевизионни предавани с манипулации в социалните мрежи и с контрол над свободата на словото преценете сами!
Фалшивите новини обявиха война на фалшивите политици, но ние ще загубим тази война, защото фалшивият Фейсбук е на страната на ГЕРБ !

Ако скоро ГЕРБ не паднат от власт има вероятност това никога да не се случи или никога да не разберете !
Когато един лекар ви каже, че сте луд и вие убиете лекаря това не ви прави нормален !
Хора събудете се, фалшивите новини ви казват, че има и фалшив свят !
Те създадоха паралелна държава и сега създават такава паралелна – виртуална !

Сподели незабавно преди да направят това, което видя с очите си !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност