Истина или не! Добре, че е лъжата да си кажем истината !

Митьо-Очите Истина или не! Добре, че е лъжата да си кажем истината ! Стефан Пройнов


Защо Перата е арестуван в Бургас?
Ами Перата е от Бургас, оператора е от Бургас и става дума за битов скандал, а защо занимават хората в страната?
Когато една телевизия започне да създава новини не ми я хвали дори и тя да е БТВ!

Хората говорят за циганска престъпност, но истината е, че има държавна престъпност, която не се бори с другите такива !
Полицаи от Асеновград:
“Къде сте тръгнали 200 човека да влизате в махала с 9000 въоръжени цигани, които са уплашени за живота си и са готови да го бранят! Вас пазим, а не тях!“

„Преди една година циганин заби брадва в главата на полицай, за малко не го уби и какво нищо“… Сподели друг… „Държавата я няма… Няма я и сега в ликвидация сме, ликвидират се символи и докато мангалите върлуват и пребиха жена и дъщеря с кранове започват паметника да събарят пред НДК, абревиатурата на НДК от скандал за кражба на милиони се премести в градинката отпред, а сега ще има и протести и какво от това, че тя държавата я няма“ ! Няма я държавата, министър обяви, че да живееш с 180 лева е възможно, но не каза колко дни и народът пак си мълчи !

КОНСТРУКТИВНАТА ОПОЗИЦИЯ МЪЛЧИ !

А Борисов и Симеонов крият, че в страната са влизали афганистанци от Кандахар със самолет до Сарафово !
И така Асеновград се превърна в Мангаловград, а там самият лидер на ДРОМ каза, че „ромите не са убиици, те просто са искали да помогнат“!
Иначе закриха агенцията за борба с градушките, а сега пък откриват кризисен щаб за броене на зърната лед като при комарите !

Иначе комисионите за Ф-16 отдавна са изхарчени и трябва да се връщат и какъв по-добър повод да изтеглим нови 200 000 000 заем !
Та докато държавата се тресе от ситуации някой пробутват фалшиви информации като нас например нали, но добре, че е лъжата да си кажем истината !
Очакват се нови ромски оператив в Пловдив и престрелки в стил Митьо Очите, но в Банско, защото Слънчака е на Валерката Симионовият и там той рути капанчетата на плажа щото не щели да продават от техните хранителни добавки и напитки !

Та няма я държавата, всички казваме, но никой не казва, че мафията си е тук и работи дето се казва се чуди кого да изработи !
Това са фалшивите новини, но едно запомни, че във всяка лъжа има истина една и ти прецени коя е тя!

Източник: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност