Истина или не ! ГМО + нитрати и уран

Истина или не ! ГМО + нитрати и уран Stefan Projnov


Три в едно – очаквана комбинация !
Зеленчуковата бомба може да взриви всеки организъм в Българи ! Както е тръгнало скоро може всички да са инвалиди в страната и Телк комисиите  да бъдат претрупани с работа !

А клиничните пътеки ще бъдат предхождани от екопътеки !
Скоро в България ще се завърне социалистическият модел и ще се превърнем в аграрна страна !

Само дето приказката „дядо ряпа дърпа“ някак си ще е като НАНО ПРИКАЗКА !
Репите ще тежат тонове, а тиквите ще управляват, не само бостаните ! Доматите ще са като гранати, а зелките ще нападат зайци !

Стига бе хора !
Някога имаше контрол по пазарите и не се допускаха нитрати в плодовете и зеленчуците !

Днес обаче вносните ГМО растения ги получаваме направо с уранова вода ! Като добавим от нея и малко в супата и на децата очичките им започват да светят!

Алфа лъчи, консервирани в плодове и зеленчуци!

Вярно е, че ние на планетата сме слънчеви създания и плодовете, и зеленчуците някак си са складирали слънчевата светлина, но без радиоактивният спектър !
Тук обаче нашите агрономи добавят и новото радиоактивно лъчение и така след време ние ще сме първите, които ще произвеждаме разсад за колонизираните планети като МАРС например! Инвестициите в агроземеделието на Европейският съюз си струват, казват от Канада, визирайки СЕТА !
Иначе казано визите за Канада падат!

Но радиацията не пада във водата, а напротив – вдига се според гайгерови броячи!
И така, който оцелее ще продава разсад в едни бъдещи времена! Но нито Марс е залесена, нито от Канада искат разсад в нашата райска градина, а най-много някой червей да Ви нападне, че му берете дървото !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност