Истина или не ! Въпросът днес е: Бате Славчо що така, де изчезна референдума ?

Истина или не ! Въпросът днес е: Бате Славчо що така, де изчезна референдума ?

Бате Славчо що така, де изчезна референдума ?
Какво станa с тия депутати?
Егати, днес срока е последен да гласуват в парламента, което ЦИК им нареди и народа разпореди !
Бате Славчо я кажи какво ще правим ние дето се подписвахме на белите листа, дето пуснахме и бюлетина в урната да се спрат парите на тези дебили ни на народа благи нито мили !

Бате Славчо бе кажи, много се проточи и до кога народа да търпи !
Щяхме да им намалим държавната субсидия, щяхме да гласуваме и мажоритарно, а дойде време тоталитарно !

Бате Славчо я кажи, но не ни лъжи до кога ще караш по закон види се, че те законите си правят и си ги изпълняват както си решат, а народа друго е решил ! Бате Славчо я кажи що ще чиним ние зимъска с новите цени на тока и храната, на парното и горивата като едвам си купихме дървата и едвам си стегнахме децата?

Бате Славчо я кажи, но направо и не ни мъчи, ще я правим ли тази пряка демокрация, ще я вдигаме ли тази нация или да си караме по закон?

Бате Славчо я кажи ни правичко в очите кога ще метем боклука с метлите да се приготвим ние с метли с дебели дръжки, разбираш ли ме ти, да се съберем пред парламента и да покажем кой тук е прав и кой не е накратко яко боклука от там да се измете !
Дай ни дата и ни събери, ако трябва концерт пак направи, но всеки да си донесе метли !
Кажи ни Славчо, че нещо много протака, а народът гневен е и не му се чака !
Oт: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност