Истина или не ! Волен Сидеров го чака затвор

volenИстина или не ! Волен Сидеров го чака затвор


Волен Сидеров го чака затвор ВИЖ ПОДРОБНОСТИТЕ ТУК !
Вижте къде се разиграла поредната алкохолна драма ! Арестуваха Волен в Норвегия… Имунитетът му не важал при шофиране с алкохол – 2,87 промила в кръвта…

2 години затвор грозят “българският патриот” Волен Сидеров. Той бил спрян от местни Норвежки полицаи за рутинна проверка на пътя.
Състоянието на Сидеров било видимо неадекватно и полицаите го “поканили” на проверка за алкохол чрез дрегер.
Той установил цели 2.87 профила алкохол в кръвта, след което веднага бил закопчан с белезници и отведен в най-близкият полицейски участък в град Тромсьо, въпреки възраженията му че има дипломатически имунитет.

Там му е повдигнато обвинение за шофиране е нетрезво състояние и по всяка вероятност го очаква затвор до 2 години.
Имунитетът се отнася за дейността като дипломат и защитата на интересите на собствената му страна пред други страни. “Имунитет при шофиране в нетрезво състояние няма”, обясни шефът на полицията в Трьомсьо.

По принцип за подобна присъда, може да се приложи статутът на “условното наказание”. Волен обаче вече има влязла в сила присъда в България – за подвизите му в НАТФИЗ. По линия на ЕС, присъдите се зачитат, т.е. макар и в Норвегия, той се води “осъждан” вече.
Така реално може да иде в пандиза…
Ще следим събитията и ще ви информираме за следващите дни на Волен…

Източник: bgtrollnews.blogspot.bg

НОВИНАТА Е ФАЛШИВА НО ЗАТВОР ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА ! 

ВСИЧКО КОЕТО ЧЕТЕТЕ Е ПЛОД НА ВАШАТА ФАНТАЗИЯ ТОЗИ САЙТ НЕ СЪЩЕСТВУВА !

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност