Истина или не! Владимир Путин и Джордж Сорос са в комбина

Истина или не! Владимир Путин и Джордж Сорос са в комбина


Владимир Путин и Джордж Сорос по всичко си личи, че са в комбина !
Там където Сорос има силно влияние и интереси има и Русия !

Интересното е, че единствените, които имат облаги от делата на Сорос освен той самия е и Путин, и Русия !
В крайна сметка Сорос прави хаос и пари от икономиките в страните кадете се е фокусирал, а след него Владимир Путин прави власт и влияние! Да вземем например Украйна и техният майдан!
На практика Владимир Путин си взе Крим и неговите интереси се запазиха, а между впрочем цената на газта се вдигна ! Сега Сорос клати редица държави, а след него тази провокирана омраза към Русия на практика съживява любов към Путин и така на практика Владимир Путин пак ще стигне до Берлин, но този път червените килими ще са постлани от Москва до Берлин от Сорос ! Отхвърлянето на соросоидното е на практика приемане на русофилското и въздигане на любовта към Русия !

Заради това, че Сорос с неговите американски фондации хвърля светът в хаос и разруха рейтингът на Америка също се срива, а това е допълнителен плюс за Русия и Путин затова ви казваме Сорос и Путин са комбина !
Разбира се зад всяко действие има равно по сила противодействие е казал за първи път Исак Нютон и тук неговият закон се вижда в политически еквивалент ! Но има и друго, това е фалшива новини и тя колкото и да изглежда логически издържана си е плод на измислица !

В действителност Путин изгони американските фондации на Сорос от Русия ! На практика 80% от хибридната война срещу Русия се води от соросоидните медии ! На практика тези забрани на социалистически символи, погазването на братски могили и руски паметници си е чиста проба Соросоидна пропаганда, но на практика хората виждат злокачественото влияние на Сорос над целият свят и го оприличават като раково образование, а Русия като вид лечение срещу него !

Затова и ние казваме за такива случай „те искаха да му извадят очите пък му изписаха веждите“, защото хората виждат, че Владимир Путин с неговата миролюбива политика винаги помага на онеправданите, а те са поставени в онеправдано положение благодарение на Американската и соросоиднат алчност, защото в крайна сметка Сорос обслужва само и едни цели – алчност за ресурси, власт и влияние, което във всички случай идва до момент на осребряване на това влияние !Истина или не! Владимир Путин и Джордж Сорос са в комбина

Познайте кой плаща накрая цялата сметка – държави като България !
И така докато Сорос съсипва Европа постила пътят на Владимир Путин към един нов свят наречен Евразийски съюз !
Но преди това Европейският съюз ще се превърне в Еврабия, защото Сорос това прави, но станем ли Еврабия ще се посегне и на Русия и тогава Историята с Втората Световна война ще се повтори и Европа- Еврабия ще се превърне в Евразия !
Но до тогава много кръв ще се пролее, много мъки ще се преживеят, много страдания и смърт ще се причинят, ако Европа не се отърве от Арабската прегръдка на Сорос!

Това е фалшива новина, но много прилича на една истина в аванс и дано грешим, защото България е едно петънце на тези геополитически игри, което се намира на кръстопътя на тези събития !
Дали Владимир Путин и Сорос са ортаци сами преценете, но всичко води към една бъдеща ужасно мощна Русия начело на Евразийският съюз ! Дали е лъжа или истина бъдещето ще покаже!

От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност