Истина или не! Борисов отговори дали асфалта се яде

Истина или не! Борисов отговори дали асфалта се яде


Бойко Методиев Борисов пак заговори за пътищата !
„Нали асфалт не се яде, защо всички само за пътища питате“?

Това попита премиерът Бойко Борисов журналисти в Русе. До тук добре, но до колкото си спомняме до Бойко Борисов се допускат само придворни журналисти на които отговорите им са зададени преди въпросите ! Тук става лек прецедент, че попада на провинциален журналист, че да го попитат дали асфалта се яде или не?Истина или не! Борисов отговори дали асфалта се яде

И така пак приказката се извъртя, че Бойко Борисов строил пътища и магистрали, а кирка дали е пипал, ХА едва ли !

И така накипрен нашият премиер до митрополитите се строй и на народа си изневерил и на Бога даже не е мил той и пак запя песента ,че пътища и трябват на таз страна !

Народът гладен е и беден, хората са болни и нямат пари ни за лекарства, ни за старини, а той асфалта, че асфалта, а всички виждаме с какво качество се строй и няма да изкара и до зори без да се напука или пропадне тоз асфалт, но в очите на народа трябва да е строител като другарят Живко нали ?

19 200 километра пътища е построил Другаря, а пожарникаря има няма 300 километра с велоалеите и селските махали !

И така асфалта дали се яде не знаем ние !

Но тази година хладилниците ще победят телевизорите !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност