Истина или не! Ахмед Муса и Лютви Местан ще са новите лидери на „Ислямска Държава“ у нас +ВИДЕО

Истина или не! Ахмед Муса и Лютви Местан ще са новите лидери на „Ислямска Държава“ у нас +ВИДЕО Стефан Пройнов Иво Инджев


ВИДЕОТО КОЕТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ВИДИ !
Местан и Ахмед Муса са свързани и то дълбоко с радикалният ислям у нас !
Те са като двете страни на една монета !
Ахмед Муса бе арестуван с други мюсюлмански духовни водачи, които бяха извадени от делото и освободени !
Всички знаем, че Духовните водачи у нас са на заплата от Турция, а нашата съседка прави радикални промени в страната си и ислямът като радикален е все по-силно изявен !

Истина или не! Ахмед Муса и Лютви Местан ще са новите лидери на „Ислямска Държава“ у нас +ВИДЕО
ВИЖ ПОВЕЧЕ В :dnevnik.bg

От пресата научаваме е мюсюлманското духовенство се обръща към правителството, че е готово да се съпротивлява! Каква е съпротивата за която се говори дали ще бъде като тази, която виждаме в Сирия, Ирак и Пакистан, дали арабският модел няма да се повтори и у нас ?Истина или не! Ахмед Муса и Лютви Местан ще са новите лидери на „Ислямска Държава“ у нас +ВИДЕО Стефан Пройнов

Ние не говорим с езикът на омразата, но говорим с езикът на притеснението, защото там където се проповядва радикален ислям животът на хората се променя трайно и там има само законите на Шериата, а те не кореспондират особено с тези у нас и Европа !
Вижте видеото как протичат тези борби ! Така връзката на Ахмед Муса и Местан са видими !
Единият проповядва радикален ислям и хора по презумпция – роми или Турци, или Християни приемат Ислямът във форма като на „Ислямска държава“ като доказани бяха не една или две връзки на Муса с „Ислямска държава“ и финансирането му от арабски държави и САЩ!

Местан пусна филм, който унижава Българският народ, който бе излъчен от арабска държава ! Местан бе засичан да посещава нерегламентиран молитвен дом в София за който ДАНС установи, че се проповядва радикален ислям в него ! Местан и българските мюсюлмански духовници са спонсорирани от Турция !

И Местан обяви в Народното събрание, че остро се осъжда навлизането на Руски самолет във въздушното пространство на Турция и се опита да вкара държавата ни в конфликт с Русия, защитавайки Американските и Турските интереси и погазвайки Българските такива !

Връзките на Местан с „Америка за България“ и ЦРУ са много от отдавна същите такива, които ЦРУ и „Ислямска Държава“ подържат, може би !
Това са фалшиви новини и това в статията е измислица, но много прилича на истина ! Може пък в един момент когато в България се внесат още джихадисти, терористи и ислямисти до Местан и Ахмед Муса да бъдат припознати като естествените лидери на тази крайно радикална биомаса ! Тогава нашите лъжи може да се окажат истина !

Това са фалшиви новини, но това видео е истинско и това се случва в България някъде в пазарджишките села още през 2013г.!

Така се празнува Байрям някъде в България!
Дали това няма да се случи и във всички села на България щом вече се е случило веднъж зависи от волята на правителството и на управляващите, но това се случва по тяхно време и обществото не знае за това и значи воля няма !
Службите не хаят, хората не знаят, Ахмед Муса е на свобода, а Местан дори партия направи и когато утре няколкостотин радикални елементи гласуват в страната сещате ли се кой ще размахва пръст от народната трибуна, а може и от президентската ни институция !Истина или не! Ахмед Муса и Лютви Местан ще са новите лидери на „Ислямска Държава“ у нас +ВИДЕО Стефан Пройнов

Дали има спящи клетки у нас ли, има и най-голямата е ДАНС след нея ГДБОП и МВР ! И докато Борисов изпълнява заповедите от Анкара те ще бъдат спящи до момента когато в страната започнат да има атентати и Местан заговори за европейските права на тази биомаса и седне или седне на премиерската ни маса !
Дотогава това са хипотези и лъжи дори могат да се квалифицират и като клевети за хората, които са упомената в публикацията ни фалшива !
Това е фалшива новина и е непригодна за съда !
Но всеки трябва да се замисли има ли радикален ислям у нас и кой би яхнал гласовете на тази радикална биомаса и на каква цена за България?
Кому е нужно нека Бойко каже или тези да накаже, ако ли не и той е продажно мекере!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност