Истина или не! Атентаторите!

Истина или не! Атентаторите!

Истина или не!Виж кои са Атентаторите в България !
Два атентата тази година бяха скрити от хората !

Първият в Хитрино, а вторият случая с Корнелия Нинова !
А иначе колко такива минаха под знаменателя на маловажни инциденти, колко, както се казва само един Цветанов знае !
Цветанов !

Престъпният модел на поведение на правителството води до така наречените непопулярни мерки, макар и за тях да са много популярни!

Спомнете си Бойко като Главен Секретар колко бяха знаковите убийства – 148 неразкрити, но никой не тръгна по парите на тези хора !
Сега в страната ни нищо не се е променило освен това, че медиите неглижират тези случай или ги отразяват по различен начин да речем ! Например излиза бизнесмен да си разходи кучето и кучето се прибира без него, но това не е убийство, а той човека просто имал да взима пари от хора, които не искат да му ги върнат !

За хората се представя това като обикновена разходка в парка, но никой не пита как и къде отидоха имотите на тези хора?
Или пък онзи фамозен и показен случай, в който бирата уби един бизнесмен Мишо, но и колко още умряха след този случай !

По делата на Цветан Цветанов там с подслушване не останаха много живи свидетели, които да са се докоснали до истината – кой държал отвертка си заминал, кой бил програмист пък показно се самозастреля на улицата !

Един от последните случай е в Пловдив, случая, в който някак си един бизнесмен отивал към собственият си фитнес център и леко бил убит, ама си носел предсмъртното писмо в джоба, а от полицията не го били намерили, но от моргата го намерили писмо било скрито във вътрешният джоб на сакото на човека!

И така докато занимават народа със суджуци в България положението е трагично в паралелната държава ни да имаш, ни да нямаш, ни да знаеш, ни да не знаеш !

Спомняте си как Цветан Цветанов даваше квалификации за бандата на „Килърите“ от трибуната, че поръчвали хора като кюфтета и им пришиха няколко убийства и така ги пратиха далеч от сцената за дълго в затвора ! А Цветанов как ги поръчва убийствата не като кюфтета, нали? Всеки полицай знае, че зад всяко деяние има и мотив ! Ето и една фалшива новина след като Цветанов поръчва поредната порция в Сицилия да бъде убит лидер на Българското опълчение и Сицилианската Мафия отказва да изпълни поръчката, но остава обаче името на поръчания, остава и името на поръчителя, но остава намерението на един политик да премахне една заплаха за боса на паралелната държава !

Думи, дела, хора, срещи, свидетели, а другото е само подробности, но и модел на поведение, модел на разсъждение и модел на управление !
Та и дали успяха да прекършат духът на Корнелия Нинова ние не знаем, но едно е ясно -посегателството над човешкият живот не се преследва у нас ! Иначе за побой над малко дете съдът отреди 18 години затвор, а в затвора няма нито един политик !

Едно е ясно обаче аз винаги ще запомня тази дата 12.09.2017 г.когато един мерцедес се врязва в автомобилът превозваш Корнелия Нинова и тя също ! Аз ще я запомня с това, че срещу мен имаше извършен опит за покушение чрез отравяне и на тази дата Господ Бог ме върна и си го отбелязвам по стар Български обичай с курбан ! Но и Корнелия Нинова бе върната от Господ Бог на тази дата и едно е ясно, че има паралелна държава, но има и един друг свят където Цветан Цветанов няма сила и той е светът, в който се говори за духовното, за Бога, за съдбата, за вярата и когато Господ има планове за теб няма сила, която да ги преобърне както казва народът „като ти е писано да живееш“!

Та едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да стане и четвърто, и пето има, но когато има една невидима сила да те пази и закриля мафията е безсилна ! Един такъв пример е покойният Фидел Кастро срещу който е имало 637 атентата, но Кастро остава жив !

Та в паралелната държава не всичко може да бъде решено с куршуми ! Надзаконието не им дава право да се месят над едни други зони – тези на Вселената на Господ, на природата и още много такива !
Петър Стоянов Сумиста след като отказва да предаде левите си идеи и да мине от страната на ГЕРБ и Цветанов му казва, че ще го вкара в затвора за дълго!

Сумиста казва на Цветан Цветанов : „Докато има врата, има и надежда“!
И така надежда съхне и гасне вече 607 години, но те са пример колко пъти ги тровиха, заразяваха с болести!

То не бяха туберколози и какви ли не опити за унищожение в една недружелюбна среда наречена Български затвор в килия с болни от ХИВ и какво ли не, но на хората им е писано да живеят, а това вбесява Цветан Цветанов и Бойко Борисов, защото някой хора просто отказват да умрат !
Кой ги обича, кой – никой, никой не ги обича тези мутренски босове и престъпници в паралелната държава, а в нормалната държава така наречени политици !
Ако се почувстват обидени от квалификацията „престъпници“ в паралелната държава означава да си признаят за нея пред нашите читатели ! Та има една индийска приказка !

Тя е следната – ако някой лош човек т и направи нещо лошо, ама толкова лошо, че чак ти се прииска да го убиеш отиди на брега на река Ганг и седни на брега и започни да чакаш да ти мине ядът и ако достатъчно дълго чакаш ще видиш как минава трупът му !

Перифразирано – ако някой лош човек, ама много лош ти направи нещо лошо не отвръщай на лошото с лошо, не си цапай кармата, а отиди на брега на реката и търси успокоение, смирение и чакай търпеливо да ти мини гневът !
Но този човек е лош и той продължава да постъпва лошо с хората и един ден попада на друг лош човек и другият го убива и ти чуваш за това !

Така е в паралелната държава – там добри хора няма, а отмъщението няма давностен срок, то седи в пространството и рано или късно застига лошият човек !
Както казва Ванга „всеки рано или късно плаща“!
Лошото е, че понякога плащат децата заради грешките на родителите, но така е в паралелният свят когато се намесите в духовният свят на Господ или както го наричате !
След смъртта на Илия Павлов кармата не спря да се чисти с поколения !

Чудя се на Цветан Цветанов и Бойко Борисов какви ли са кармите и кой ще ги чисти, но ние можем да седим само на брегът на реката и да чакаме, а може и да доживеем един ден Видовият ден ! Един съвет към всички, който не бяха убити – вярвайте и не спирайте, не се подавайте на страха !
Когато Господ Бог е с Вас има ли значение кой и какво е срещу Вас?

А ако Господ вече не е прострял мощната си десница над Вас има ли значение животът тогава? Вярвайте и нека силата да бъде с Вас!
Това е фалшива новина, всички лица и имена са много случайни, а и това, което си прочел не е истина и този сайт не съществува !

Интернет няма и паралелната държава също не съществува, а всичко е цветя и рози, и малко некролози !
От:fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност