ИСТИНА ИЛИ НЕ: Счупиха черепа на Емил Джасим+ВИДЕО

ИСТИНА ИЛИ НЕ: Счупиха черепа на Емил Джасим


КРЪВ!

Счупиха черепа с палки на изродът, който се изгаври със светинята Васил Левски В четвъртък, часове преди националният празник на България Трети март, медиите в цялата страна гръмнаха с шокиращото разкритие за антибългарската пропаганда на Емил Джасим. Последователят на сектата „ДАЙ, България“ си позволи да нарече лайно светинята Васил Левски.

Пошлостта на въпросния индивид стигна дотам да просъска, че паметникът на Апостола в родния му град Карлово заблуждавал децата, че Васил Левски бил “супер герой, който имал за домашен любимец лъв. А след това изплещи, че Левски измествал комиксовите герои. Снощи вечерта над 10 души са причакали Емил Джасим пред дома му въоръжени с телескопични палки и метални боксове и са му нанесли множество удари по главата и краката в следствие на което изродът е приет в столичната болница Пирогов със счупен череп и фактури на краката и ръцете.
Източник: sekirabg.com
Истина или не, но според sekirabg.com това се е случило миналата седмица !
Дали сайтът търси фалшива сензация за да рекламира свой продукт или не ние не знаем !
Но ако това е вярно става дума за грубо посегателство над личността на този извратен соросоиден субект!

А той посегна грубо по най-долният начин над личността на Васил Левски и от доста време промиваше мозъците на деца и големи по семинари и мюсюлмански училища и дори да не е вярна информацията и да е фалшива новина то поне може да се случи след като е успял да подразни цял един народ, цяла нация то има хора с по-слаби нерви и по-големи юмруци, които не приказват много !

Истина или не, поне звучи добре !
Вярно не бива народът да взима правосъдието в своите ръце, но когато държавата абдикира народът се самосезира !
И сега нека се води дело срещу неизвестен извършител за нанесеният побой, но извършителят е ясен и всеки, които погазва нашите светини ще яде бой !

Защото, който сее ветрове ще пожъни бури, а този сее бури и даже боят закъсня !
Ние не подклаждаме към расово и междуетническо насилие нито искаме това да се превърне в модел на подражание, но и държавата трябва да се самосезира когато има като този такива, а не да обслужва сигналите на БХК, защото после става така !
Битият бит е банална фраза, но и журналистиката трябва да ги отразява !


Истина или не е това ?

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност

4 comments

  1. Съвсем заслужено. И аз бих участвала с удоволствие в побоя на този изрод.

  2. Съвсем заслужено. И аз бих участвала с удоволствие в побоя на този изрод.

  3. Да му отрежат пръстите и езика с лозарска ножица ! Да не може да сквернослови !

Comments are closed.