ДАНС арестува Местан и турският посланик е отзован!

ДАНС арестува Местан и турският посланик е отзован!
Местан е арестуван, консулите на двете страни България и Турция са отзовани !

Временно са прекратени отношенията на двете страни, граничните пунктове са затворени и тировете са пренасочени по обходни маршрути, по черни горски пътища през и без това несъществуващата ни граница !

Всичко е само дипломатически бардак ! Консулската ни служба е запечатана и посланикът ни Надежда Михайлова пътува към България ескортирана от турска жандармерия !

Телефоните прегряват, от външно министерство успокояват гражданите да запазят спокойствие, в турските квартали вече децата се бият с камъни, а родителите им са силно притеснени какво става ! Във война ли сме и какви са шансовете за България, ако има такава?

Посланикът на Турция г-н Сюлейман Гьокче и главният мюфтия както и генералният консул на Република Турция в Пловдив – г-н Хусеин Аргани са под възпраждение на службите в Пловдив майна! Отношенията ескалират – Българската армия е под тревога, вдигнати са единствените ни два танка и две противоракетни установки С-300, които не бяхме дали слава Богу на Турция по линия на НАТО !

До сега турски агенти бяха на пост и зам. министърът на отбраната и Турция знаят жалкото състояние на Българската армия, която една телена ограда не може да опази камо ли цяла страна ! Какво става, медиите говорят, но не казват нищо !

В Кърджали вече колят кочове и ликуват както нашите са очаквали Освобождението и те така ! Уж сме на ръба на Европейската граница, ама май сме от външната страна и няма кой да ни защити и това е, ако има инвазия кой ще ни предпази?

Путин си пие чаят с Ердоган, но да не споменавам името на бившият ни президент и премиер, че те доста се постараха да ни скарат с Русия и сега кой ще ни спаси? Ами няма кой, до сега все ни спасяваха, а сега вече сами трябва да се спасяваме! Та нашата армия не могат да си обуят кубинките камо ли пушка да носят с тези епилирани момчета със спирала на очите!

Срам и позор за дедите, но как да стане таз отбрана аз не зная! Изострят се отношения и на чист цигански език се нарича „палавра“ – когато някой търси повод да направи нещо, а ние му викаме постановка !

И така в тази деликатна политическа постановка посланик на чужда страна ходи да прави пропаганда по градинки и села, по ресторанти и градове за партията ДОСТ, но това не е добре! Забранено е и нали, а приеха декларация в Народното Събрание, която осъжда намесата на Турция в нашата вътрешна политика и какво от това дето се казва на майчин език ЙОК ФАЙДА ! Ако имахме служби като онези от преди и по-преди това нямаше да е възможен сценарии, това нямаше да бъде фалшива новина !

Защото бай Местан още когато си помисли да стреля по вълците и щеше да стане ловен инцидент и дето се казва куршумът не пита богат ли си, беден ли си, политик ли си, мафиот ли си нито от религия се интересува, а той просто си лети и те така !

Бивш министър на вътрешните работи заговори, че трябва да се арестува бай Местан, но може да е популизъм, може да е остарял реализъм, но е факт, че някой се намеси в политиката и в страната и това е ТУРЦИЯ СТРАНАТА ! А нашият премиер Борисов нали си е слуга на султана Ердоган се скри и замълча, а патриотичните формати се надпреварват кой от кой повече да мълчи !

Няколко войнски дружини кръстени на Шипка и на Левски се събират, ама не могат да реагират на създалата се ситуация, защото страната ни изпадна в комоцио само при мисълта, че пак османски орди ще ни връхлетят и народът ни ще осакатят !

Това е една фалшива новина с вплетени съмнения и разни фрази за разни продажни твари, който ни проклеха навеки като ни оставиха без отбрана, без охрана и дори и без ограда ! Това е то фалшиви новини, но не да се посмеем, а да се замислим, че вече трябва да ревем или и аз предлагам да се предадем !

Все пак 500 години имаме стаж да вървим с наведена глава ! И днес плащаме кръвен данък с нашите деца като ги пращаме в чужбина ! Днес сме бедни и днес сме гладни, тук-таме някои дето за революция са жадни ! Ама май са те от ДОСТ и ДПСЕТО или от някое ромско гето !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност