Ганьо бае! За българинът на три ракии

Ганьо бае! За българинът на три ракии


За българинът на три ракии и България на три морета ! Ганьо бае като удари три ракии като него няма сещате се, че България е била на три морета, но като изтрезнее е готов да я продаде до размери на три дерета!

Българинът вика Ганьо като удари три ракии става по-патриот от Левски и от Ботев, по-щур и от Караджата и по-смел от Бенковски стига да я няма покрай него жената !
Българинът протестира в кръчмата или у тях след като удари три ракии става пич, а като изтрезнее като 500 годишен потурнак ! Българинът е странно явление под ракиено давление, силен е и е смел, искрен е до болка и често комплексар, но това го прави силен като исполин комплексар!
Стига да не изтрезнее и забравя всяка дума своя и всеки вик забравя как по масата с юмрук е бил и се прави на дебил !

Българинът знай е говедо голямо като се напие като него второ няма нийде другаде по света, няма равен нито по сила, нито по смелост, ама за беда само докато е пил !
Затова си мисля, ако се направи празник на ракията и се забрани на него да присъстват разни там си фусти от типа съпруги или тъщи може да стане голяма какафония и да се промени дори Българската история стига някой да извика на висок глас, че Българите са страхливо племе и не му дреме за Хунтата дето е узурпирала властта и че няма време да се действа ей сега !

И така Ганьо бае, но си знае, че ако народът се е напил може да стигне даже до Берлин и така в тази ракиена история да промени дори Европейската история !
Така Ганьо се замисли от къде да вземем толкова ракия, с която да пренапишем историята свята на родината ни мила, а защо не и на Европа! Ганьо бае, но си знае, че няма сила на света, която да спре Българинът в атака освен на Българинът жената!

Някога и в България с черешово топче е пукнало ! А сега нямаме пари даже и с ракия да се напукаме !

Няма такава държава !И такъв народ няма и ракия няма и кой да ни поведе няма!
От: fakenews.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност