Истина или не ! Велизар Енчев : ВЪРНИ РУБЛИТЕ, ВЕЧЕ СИ НА ДОЛАРОВА ПОЗИЦИЯ!

Велизар Енчев : ВЪРНИ РУБЛИТЕ, ВЕЧЕ СИ НА ДОЛАРОВА ПОЗИЦИЯ!


Заглавието днес е следното :
ВОЛЕНЕ, СТРАХЛИВЕЦО, КЪДЕ СЕ КРИЕШ ВЕЧЕ 24 ЧАСА ОТ РУСКИТЕ РАКЕТИ? ВЪРНИ РУБЛИТЕ, ВЕЧЕ СИ НА ДОЛАРОВА ПОЗИЦИЯ!
Волене, страхливецо! Къде се криеш вече 24 часа от руските ракети?

Защо се завря в миша дупка и не смееш да се покажеш и ясно да кажеш: Осъждам НАТО-вския доклад за Русия, оттеглям подкрепата си за правителството, минавам в опозиция!
Много жаби и гущери гълташе Новият Левски, за да докопа властта и получи съдебна индулгенция. Но тази сутрин падението му е на Кота 0. Вместо да излезе с лицето си в Би Ти Ви, той прати в студиото на Хекимян националния си координатор Светослав Лазаров.

Бившият главен секретар на МВР, повече известен с кървавия провал на акцията на МВР в Лясковец, само доказа правилото, че от всяка пръчка свирка не става. И направи такава свирка на властта, която дълго ще се помни.

Без срам и свян, дясната ръка на Сидеров гордо рапортува: „Атака“ има много последователна позиция…“ Но на въпроса на Хекимян подкрепя ли премиерската позиция, че при война с Русия ще воюваме на страната на НАТО, позорно измънка: „Това че сме партньори с ГЕРБ, не значи, че сме на едно мнение…“
Е, има ли такова животно в политиката? Което хем управлява с ГЕРБ, хем има друго мнение по външната политика на управляващите?
Волене, кажи си и ще ти олекне: Мъж или жена си? Русофил или рублофил си? Управляващ или опозиция?
И върни рублите! Вече си на доларова позиция.
Източник: slivensega.wordpress.com

Истина или не е, че Волен Сидеров по един или друг начин е получавал подкрепа от Русия като най-малкото е когато тук в България дойде депутат от Руската Дума и заедно обикаляха София храмове и паметници – това бе декларирана подкрепа за АТАКА !

Днес след като курвите не са курви, рублите станаха долари, а въпросът е мъж или жена си ?
Все пак Бойко, големият мъж, не бил много мъж след гей историята от Симитли !
Та и както се казва в една приказка за един султан „чехли много и всеки знай себе си“ та и Сидеров няма да му отговори, но си знае себе си !

ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ И ТОВА НЕ Е ИСТИНА, ТАКЪВ САЙТ НЯМА!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност