Истина или не! CNN Лекарството за Корона вирус е открито в България!


Щом най-големите медии в Америка потвърдиха, че Българската ракия убива този вирус значи, че има доза истина! Не един или двама Български лекари потвърдиха това, че спиртът убива вируса взел толкова жертви по света. Българинът е ваксиниран по рождение като няма къща в България, в която да няма ракия.

За това скъпи сънародници, при висока температура пробвайте с ракия, естествено се консултирайте с лекар за да ви препоръча правилната доза и лекарство. Едно е ясно, че за 14 дневна карантина ракията може да убие всички вируси в зависимост от количеството.

И ние сме дали нещо на света, дето е казал поетът! От Агенция митници най-вероятно сега да вдигнат акциза на алкохола и да почнат да таксуват ракията като лекарство. Но какво да се прави от зъбобол до грип ракията лекува всичко – мъка и тъга, че един микроб ли ще не спре в беда? Лекувайте се, но не карайте кола когато сте на лечение било в кръчма или у дома!

CNN твърдят това, а ние сме фалшивите новини нали?

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност