Истина или не! Янев в Парламента означава Война с Русия!

Истина или не! Янев в Парламента означава Война с Русия!


Кой Всъщност е ген. Стефан Янев? Всички знаем как се става генерал в последните 30 години у нас. Всичко се продава и си има цена все пак да станеш бригаден генерал в условия без война и без героизъм в условия на мирен живот без умения и подвиг някак си е противоестествено и не кореспондира с моралът и военната етика някак си.

Един пост в интернет озаглавен:” Янев в Парламента означава Война с Русия”! Привлече вниманието ни. Той гласи: Кой всъщност е ген. Янев „Любимецът на НАТО” сред военните от десет години. Завършва военна академия в САЩ. Работи в Щаб Квартирата на НАТО в Брюксел и е съавтор на Планът на ОПЕРАЦИЯ на НАТО за връщане на Крим в Украйна! И така! Явно е в ход поредната игра на САЩ да ни сложат”русофил” начело след провалът на АГЕНТ РАДЕВ след протежето му Простото Киро. И вече успяват. Агентурата на САЩ в България пак е на ход!

Нашият коментар е, че Янев някак си му се помага да бъдеш Министър и Премиер без да си ходил на избори не е ли 6-ца от тотото, а да бъдеш такъв по два пъти вече си е висша форма на индулгенция от САЩ. Да се правиш на Русофил е някак си глупаво при условие, че цялата ти кариера се гради от САЩ и НАТО естествено с подкрепата на Уважаваният президент Румен Радев, но и той скоро ще свали доверието си от Стефан Янев, защото хората не му вярват и изборите ще го докажат.

Едно да си така наречен – парашутист в политиката, друго е да си извървиш пътя стъпка по стъпка и делата ти да спомогнат да израснеш или да огаснеш. Ген. Стефан Янев до тук само лъже народа, че е русофил, а е натовец. Лъже хората, които го издигнаха и и му направиха кариерата – американската автобиография.

Лъже американците да го подкрепят, но народа не му вярва. Лъже и Радев, че с партията си „Възход за България” има шанс и му се кълне в лоялност, но по-скоро индулгенциите му в президентството са от чаршафен характер, но всички знаят, че чаршафите бързо се сменят в бардаците и скоро Радев публично ще оттегли ГЛАСНО негласната си подкрепа.

По времето на неговото служебно правителство той започна процедура и по въвеждане на еврото в България – поредното национално предателство не само срещу Българската финансова независимост, а и срещу всички нас.

Янев лъже народа, че ще се бори с ГЕРБ и корупцията в страната, но ако погледнете личният му профил ще ви направи впечатление, че всичките му телевизионни и радио изяви са в медиите на ГЕРБ и нито една в опозиционните. Явно единственият начин да се бориш с корупцията по високите етажи е да се гмурнеш в нея и да гребеш с отворени обятия.

Истината е, че никой не иска война с когото и да било в България, а с Русия ни най-малко и ние не трябва да позволяваме лъжеиграчите със зелени чорапи да ни въведат в конфликт помежду ни или с някой друг.

Ако искате война гласувайте – това намеква този пост в интернет. Купуването и продаването на гласове е престъпление, а продаването на родината в ръцете на НАТО и САЩ какво е? Някога ни учиха да се борим срещу враговете на България отвън и отвътре, спомнете си го!

 

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност