Истина или не! ФБР и Зукърбърг издадоха кой подготвя атентат срещу Бойко Борисов + ВИДЕО

Истина или не! ФБР и Зукърбърг издадоха кой подготвя атентат срещу Бойко Борисов + ВИДЕО


Кой подготвя атентат срещу Бойко Борисов? В кариерата си като разбойник Бойко Борисов изпрати на онзи свят много хора, а после като му купиха власт и положение в системата рязко умряха над 140 бандита, но двама големи в живота си не можа да прати при всевишният и нали родната ни полиция, ДАНС, ДАР и НАП, ДАНЪЧНИ и МВР висят във FACEBOOK та партньорските служби също са там, ама не да скролят по профилите, а с модерни програми и достъп до изкуственият интелект.

Та роботите на Фейсбук са докладвали необичайна активност между два профила, които нямали много общи познати освен Цветан Василев. И така всички анализатори, профайлъри, експерти, психолози и дори политолози заедно с букмейкърите са на едно мнение, че се подготвя покушение. В цялата страна се говори, че Бойко Борисов е пътник, но не че си е резервирал самолетни билети, ами че му е направена вече резервация за онзи свят, а той грабел като за последно и щавел наред не че ковчезите имат джобове, но дето се казва „като за последно“!

Има един виц за Бойко Борисов от детските му години:

Питат французина:
– Ако ти дадат една ябълка, какво ще направиш с нея?
– Ще е изям. А, ако ти дадат един камион с ябълки?
– Ще изям колкото мога, а другите ще ги раздам на бедните.
Питат американеца:
– Ако ти дадат една ябълка, какво ще направиш с нея?
– Ще е изям. – А, ако ти дадат един камион с ябълки?
– Ще изям колкото мога, а с другите ще направя бизнес.
Питат малкият Бойко Борисов:
– Ако ти дадат една ябълка, какво ще направиш с нея?
– Ще е изям.
– А, ако ти дадат един камион с ябълки?
– Ще изям колкото мога, а другите ще ги нахапя, друг да не може да яде... Т

Вълкът партията си мени, нравът не. И така проблемът Бойко Борисов не е политически и няма никой да го свали с протести или митинги, с партии и избори, проблемът е мафиотски, а в мафията не гласуват нито стачкуват там като предадеш другарите си просто за онзи свят пътуваш.

Все пак това е фалшива новина и всички лица и събития са фалшиви и това е фалшива новина, макар и много хора да кажат, че така му се пада и че може би това е въпрос на време и е най-хубавото нещо, което може да се случи на България, но не бива така да се говори все пак Бойко Борисов е официално премиер, а че всички говорят, че Бойко си отива е само мълва понякога, но и всяка легенда е била някога само мълва.

Та след като няма закони, които да се прилагат за политиците ни може пък мафиотските закони да важат и всички казват, че „малко остана, толкоз изтърпяхме, още малко ще изтърпим и накрая ще кажем АМИН“!!!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност