Истина или не! Тръмп на закуска с Цветан Цветанов

Истина или не! Тръмп на закуска с Цветан Цветанов


Цветанов и Нунев пак заминават на молитвената закуска на Тръмп в САЩ Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по традиция ще участва в годишната Национална молитвена закуска при президента на САЩ Доналд Тръмп.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. От съобщението се вижда, че на събитието ще отиде и другият гербаджия Пламен Нунев, който също като Цветанов стана традиционен гост.

За САЩ ще заминат още депутатът Желю Бойчев, председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева и зам.-кметът на София Тодор Чобанов. Източник: frognews.bg

И така като знаем колко време отдели Тръмп на Борисов можем да се обзаложим и колко ще отдели на Цветан Цветанов като секундите клонят към 0 най-вероятно !

Публикация идва да вмени, че сме близки с американският департамент и Тръмп, а това си е стандартна ежегодна протоколна процедура!

И така на практика експертът ни по самолети и суджуци, експертът по изборни манипулации и фалшиви новини ще говори за няколко трола и хибридната война с Русия ли?

Личният авторитете на Цветан Цветанов и неговата липса на еволюция с този поглед на примат и уникалната му способност да говори почти умно без да казва нищо най-вероятно ще изиграе поредната лоша реклама на страната ни!

Един човек, който не може гъзът си да опази за каква сигурност може да говори?
Но какво да се прави, това казваме е поредната фалшива новина и интернет е една заблуда както и това, че има хибридна война !
В крайна сметка Цветан Цветанов е героят по кибер сигурност и борба с организираната престъпност за която борба вече държавата ни плати 1 800 000 лева, а делата в Страсбург продължават!

Но какво да се прави експертът по всичко е и дипломат според управляващите щом го пращат на закуската с Тръмп !

Защо не казват обаче на коя маса ще е и кой е номерът на масата? Това е тайна и се крие от медиите може би, защото от масата ще му трябва бинокъл за да види Тръмп!

Това е сайт за фалшиви новини и често пишем за фалшиви политици и всички имена за псевдо експерти и политици са напълно случайни!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност