Истина или не! Първата говореща овца в света е от ГЕРБ

Истина или не! Първата говореща овца в света е от ГЕРБ


Вижте видеото доказващо това!

Първата говореща овца в света е от България!
Първият успешно клониран бозайник е овцата Доли! Доли (5 юли 1996 – 14 февруари 2003) е домашна овца, която става първият бозайник, успешно клониран от възрастни клетки.

Клонирането е извършено в Рослинския институт в Мидлоудиън, Шотландия, като раждането е публично обявено на 22 февруари 1997 г. Първоначално овцата е наречена „6LL3“.

Името „Доли“ получава по предложение на един от животновъдите, помагали при раждането ѝ, в чест на американската певица Доли Партън, известна с пищния си бюст, тъй като овцата е клонирана от клетки от млечната жлеза.
На практика Българските био инженери от корпорация ГЕРБ успяха да научат овца да говори и сега преговарят с Рослинския институт да закупят патент, защото техните овце не им стигали !

Според непотвърдена информация се подготвят условия за над 1 милион експериментални броя да бъдат произведени като така щели да борят демографската криза в електоратът си !

Втората стъпка на групировката е да докажат, че след като овцата говори на български според джендър законите тя се чувства българска гражданка и има право да гласува и така ГЕРБ щели да гарантират мястото си в управлението на страната ни за столетие напред !

Според Цветанооф тази биологична единица не създава проблеми, не задава въпроси и държавата ни ще има много повече ползи от това!

И така се търсят овчари казва бойко !
Този сайт не съществува както и интернет е една заблуда но по голяма заблуда от ГЕРБ няма !

От: fakenews

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност