Истина или не! Правителството създава фалшиви новини срещу Мая Манолова

Истина или не! Правителството създава фалшиви новини срещу Мая Манолова


Управляващата партия, която дърпа лостовете на властта създава фалшиви новини и чрез контролираните медии създава нагласа в населението.

Истината е, че такива стикери не са поръчвани от щабът на Мая Манолова, но по-грозното е, че от полицията се самосезират и някак си искат списък на доброволците от щабът на Мая Манолова с цел да се репресират всички, които помагат по сърце и душа на Мая Манолова. Като добавим и това, че нарязаха шатрата и става ясно, че щабът на Мая Манолова е бомбардиран с мръсни номера и вместо да работят като екип ще им се краде времето като те ще бъдат атакувани постоянно и ще са в режим на страх, стрес и отбрана. Това е моделът на ГЕРБ, а Фандъкова нито лук яла, нито лук мирисала като тя не знае и Борисов нехае.

Топ новина или топ лъжа?.

Такива са лошите хора – ако не могат да те купят, ако не могат да те подчинят то те са като въглените – ако не могат да те изгорят ще те очернят и затова Мая Манолова е брутално дискредитирана, а ние сме фалшивите новини, така ли? Истината се губи в морето от лъжи, с които правителството ви управлява.

Истината е, че живеем в светът на лъжите на Бойко Борисов и Мая Манолова потвърди това днес. Помнете скъпи читатели, истината се усеща със сърцето, а това, което виждаме по националните медии е гледна точка, не е истина и това, което чуваме по радиата на правителството не е истина, а то е мнение.

Това ли е ГЕРБ?

Купуването и продаването на гласове е престъпление, а да манипулираш един народ не е, но всеки сам решава в какво да вярва.

 

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност