Истина или не! Отмина ли морбилизацията?


Отмина ли морбилизацията, вече опасността е отшумяла според някой но ООН алармира, че до сега са умрели над 136 000 човека в целият свят !

Как хвърлиха в паника десетки хиляди родители и хиляди учители?
След като избухна скандала за заразата от Морбили всички родители трябваше да предадат бележка – удостоверение от личен лекар за имунизационен паспорт на детето !

Само преди, а в началото на годината същите тези удостоверения, накратко бележки, бяха представени на учители и директори на училища!

Играят си със страховете на хората и се провеждат жестоки експерименти как ще реагира обществото, а в паниката на родителите никой не попита какви закони се гласуват и какви скандали в свободните медии?

И така общественият фокус на вниманието е прикован в една страшна епидемия, а държавната мафия си урежда поредната скрита далавера в Народното Събрание !
Така е в страната а най засегнати от морбили са Бразилия и Франция и тази година щамът е далеч по агресивен и се разпространява като вирус !
И така истина или не в паника бяха хвърлени всички родители и децата им ваксинирани ли сме или не ?
И проблемът пак е във фалшивите ваксини не в фалшивите новини !

Всички прилики с лица имена и събития са случайни да се знае !

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност