Истина или не! Можем ли да кажем, че кметът на Ново село Георги Стоенелов е нарушил закона?

Истина или не! Можем ли да кажем, че кметът на Ново село Георги Стоенелов е нарушил закона?

Георги Стоенелов..
Можем ли да кажем, че един кмет е нарушил закона или е изкарал някой недеклариран лев?

Всички знаем, че големите холдинги, банки и фондации както и фондове имат различна политика за стимулиране на бизнесът си или по-точно за стимулиране на лицата, които им съдействат !

Така наречените комисионни !

От тези комисионни се облагодетелстват фирми и институции и частни лица, но когато частното лице е държавен служител някак си нещата придобиват онова усещане за което всички говорят, нали? Ние не знаем има ли нарушение на закон било то морален или друг като тук вече службите трябва да се произнесат!

Та ако случайно прокуратурата реши да се самосезира и да провери може ли да установи колко заявления е написал кмета, негов ли е ръкописа и подписвал ли той лицата за прехвърляне?

С една графологична експертиза всички съмнения могат да бъдат разсеяни !

Вярно ли е,че е прехвърлил цялата община?
Колко комисионни е взел за тези лица като се има предвид, че колкото е по-голяма партидата на лицето толкова повече е по-голяма комисионната , а тя е между 20-50 лева на прехвърлено лице от друг пенсионен фонд. Дали е взел комисионни, не е ли взел, декларирал ли ги е като доход или не?
Защото ние сме сайт за фалшиви новини и всичко може да е лъжа, но ако се окаже обратното тогава не е новина, а тогава си става дума за нарушение – престъпление или за масова практика в страната!

Естествено сайтът не носи отговорност за написаното и всичко казано и показано може да бъде квалифицирано като фалшива новина, но за това си имаме прокуратура, която може да извърши проверка и да изчисти името, честа и достойнството на кметът!

От: fakenews

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Декларацията за поверителност